Daiwa Lt 2017 Serisi

Yakın parçalarla tamir sözü çok muallak bir cevap açıkçası. Daiwa'nın yetkili servisi Ankara'da bulunan (link)diye bir av bayisi(link)Benim önerim bu gibi cevap veren av bayilerinden uzak durulması. Bazılarının tek derdi ürünü satmak. Gerisi beni ilgilendirmez modundalar.

Bu sozu veren yer de remixon sanirim 🙂 ellerinde hazir parcalar yok ust segment makinelerin parcalarini siparisle japonya dan getirtiyorlar ya da tamirlik bir durumda makineyi japonya ya gonderiyorlar bu da uzun suruyor alt segment makinelerin ise orijinaline yakin parcalarla kendileri cozuyorlar sanirim. En iyisi bu konuyu remixon ile gorusup bire bir bilgi almak.

Bence ithalatciysan yedek parcan olacak yada tamir icin saglam makinelerden sokerek feda ediceksin yeni lt serisinin bir cok modelinin parcasi birbiryle uyumlu .Türkiyede satilan her bir ürünün tamir suresi 20 is günüdür bu surede tamir edilmez ise para iadesi veya yenisi ile degistirmeliler

Bugün bir av bayinde inceleme fırsatı buldum. Makinalarda maiden in china yazısını görünce direkt olarak vazgeçtim almaktan.
Made in Japan yazan makine almak istiyorsanız en az 1500 tl ödemeniz gerekir.Oda yurtdışından alırsanız ancak o fiyata olur.Daiwa da Luvias ve üstü ,Shimano da twinpower ve üstü Japon üretimi.

Bu isi cok abartmaya gerek yok bence belli bi seviyeden sonra makinedeki her bir pula 100-200 tl fark vermeye basliyoruz en optimum makina daiwa bg ve fuego diebilirim onun dışında spin icin 300 tlik Decathlondaki legalis lt de oldukca tasarim olarak basarili 600 tllik fuego ltdn farki bobin altindaki 1 bilya farki

Bu isi cok abartmaya gerek yok bence belli bi seviyeden sonra makinedeki her bir pula 100-200 tl fark vermeye basliyoruz en optimum makina daiwa bg ve fuego diebilirim onun dışında spin icin 300 tlik Decathlondaki legalis lt de oldukca tasarim olarak basarili 600 tllik fuego ltdn farki bobin altindaki 1 bilya farki
O bilyelerinde kalite farki oluyor, yoksa o kadar fark olmaz aralarinda.. ayrica tamamen farkli malzemeden uretiliyor makinanin govdesi, dislisi, kullanilan plastigin kalitesi vs.. bu sunun gibi aslinda, mersedeste araba, dacia’da araba, ikiside gaza basinca gidiyor ama kullanilan malzeme ve iscilik tamamiyle farkli..

Back