Daiwa Morethan Shooting Commander Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinan.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamış olarak Daiwa Lateo 86ML aldım şimdilik. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu arada Argento yu da denedim. Ama vanquish c3000 i takınca kamış dengede durmadı. Anlam veremedim.
Hayırlı olsun güzel bir takım oldu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamış olarak Daiwa Lateo 86ML aldım şimdilik. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu arada Argento yu da denedim. Ama vanquish c3000 i takınca kamış dengede durmadı. Anlam veremedim.

Hayırlı olsun yeni kamışınız. Bende hem argento hem Lateo kamış var ve ikisini de keyifle kullanıyorum. Lateo yu 4000lik stradic ile birlikte kullandım erim ve denge çok iyi, 3000 lik exsence ile de denedim denge problemi yaşamadım ama 4000 lik makine ile sanki erimde bir tık daha iyi geldi bana

Hayırlı olsun yeni kamışınız. Bende hem argento hem Lateo kamış var ve ikisini de keyifle kullanıyorum. Lateo yu 4000lik stradic ile birlikte kullandım erim ve denge çok iyi, 3000 lik exsence ile de denedim denge problemi yaşamadım ama 4000 lik makine ile sanki erimde bir tık daha iyi geldi bana

Teşekkür ederim. Argento ya niyetliydim ama uzun kamışlara nedense alışamadım bir türlü. Avlak yerleri genelde kıyı olduğu için belki ondandır diye düşünüyorum.

Sinan hep rast gelsin kardeşim. Bereketi eksik olmasın. İndirimden istifade bende argentonun yanına bir lateo düşünmüştüm ama, evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sinan hep rast gelsin kardeşim. Bereketi eksik olmasın. İndirimden istifade bende argentonun yanına bir lateo düşünmüştüm ama, evdeki hesap çarşıya uymadı.
Teşekkür ederim abi. Sağolsun bir arkadaş sayesinde güncel dolar kuruna göre ben de baya uyguna aldım.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Makine de geldi. @balıkoltası Birol abiden aldığım ip ile güzel ikili olacağını düşünüyorum. 🙂
222db2488c7266d36ca0b5178c3d701d.jpg
5e33fe4136ba202efc0561d5fd51f23b.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back