retiikulum
Üye
Merhaba, daiwa ninja 2-12 dropshot almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aramızda? Nasıl bir kamıştır? Erim,sağlamlık ve hissiyat bakımından değerlendirmeniz nasıl olur?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba ben bundan 1 yıl önce tavsiye üzerine Daiwa dropshot 2/12 aldım ve 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum,Merhaba, daiwa ninja 2-12 dropshot almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aramızda? Nasıl bir kamıştır? Erim,sağlamlık ve hissiyat bakımından değerlendirmeniz nasıl olur?
teşekkür ederim bilgi için .Bu hobiye yeni başladım sayılır. Aslında elimde dam yagi ultra light jig 2-12 kamış var. Boyu 2.10 cm. 7-8 gramlarda 0,18 mono misina ile erim 40 metreyi buluyor .Ama sanki ucu bir nebze sert . 5 gramlarda hissiyat pek alamıyorum. Mono misinadan da kaynaklı olabilir tabi bu durum . Daiwanın ucu solid olması ve boyunun 2.24 olması ilgimi çekti. Daha hassas olabileceğini düşünüyorum. Bir de konudan bağımsız olacak ama proflinizde hatay da avlandığınızı gördüm. Ben de Hatay'dayım. Bu bölgede spin ile avlananlar daha fazla. Lrf pek yok .Bu bölgede hangi tür yemler kullanıyorsunuz? Silikon jig sahte önerileriniz olur mu ?Merhaba ben bundan 1 yıl önce tavsiye üzerine Daiwa dropshot 2/12 aldım ve 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum,
Çok memnunum hassasiyet ve sertlik bakımından mükemmel 1 kilogramlık amberjerk leri bile amansızca avlıyorum daha ne olsun ki aynı zamanda meram iskele Sudan yüksekliği 2.5 MT balıkları file ve kakıç yardımı olmadan çok rahat bir şekilde kaldırıyorum sertlik bakımından ise 10 üzerinden 8.5 ve 2 arkadaşıma daha tavsiye ettim onlarda aldı çok memnunlar
Merhaba Hatay bölgesinde biraz sert kamışları tercih ediyorum ki arkadaşlarımda benimle aynı görüşte bu bölgede genelde jig olarak 5 Gr ila 15 Gr jig kullanıyorum silikon olarak savegear sandel kid kokulu silikon olarak da Berkley gulp kullanıyorum ve çok memnunum maket balık olarak kendo zero veya Tetra works kullanıyorum.teşekkür ederim bilgi için .Bu hobiye yeni başladım sayılır. Aslında elimde dam yagi ultra light jig 2-12 kamış var. Boyu 2.10 cm. 7-8 gramlarda 0,18 mono misina ile erim 40 metreyi buluyor .Ama sanki ucu bir nebze sert . 5 gramlarda hissiyat pek alamıyorum. Mono misinadan da kaynaklı olabilir tabi bu durum . Daiwanın ucu solid olması ve boyunun 2.24 olması ilgimi çekti. Daha hassas olabileceğini düşünüyorum. Bir de konudan bağımsız olacak ama proflinizde hatay da avlandığınızı gördüm. Ben de Hatay'dayım. Bu bölgede spin ile avlananlar daha fazla. Lrf pek yok .Bu bölgede hangi tür yemler kullanıyorsunuz? Silikon jig sahte önerileriniz olur mu ?