Daiwa Prime Caster 33-425 225 Gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harun06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

harun06

Aktif Üye
Tepki
145
Ödül
53
Arkadaşlar elimde potenza vardı orta parca kırıldı kamışsız kaldım merak ettığim ve denemek istediğim bir kamış elinde bulunan temiz olmak şartıyla varsa almak istiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun preme caster vega dan bir tık daha esnektir haberiniz olsun aynı sertlik de bir kamış arıyorsanız o umutla bakıyorsanız eğer haber veriyim dedim tekrar geçmiş olsun

Sağolun dikkatsizlik sonucu oldu.
Prim caster 33 425 bu gri jdm olan modeli düşünüyorum ve daha sert biliyordum aslında

Sağolun dikkatsizlik sonucu oldu.
Prim caster 33 425 bu gri jdm olan modeli düşünüyorum ve daha sert biliyordum aslında
atar değerinden anlaşıldığı üzere pek sert değil ama tatlı sert diyebiliriz çok keyifli bi kamış dır sert bi kamış arıyorsanız eğer vercelli g2 diyebilirim bildiğim kadarıyla vega dan hafif ve daha sert

atar değerinden anlaşıldığı üzere pek sert değil ama tatlı sert diyebiliriz çok keyifli bi kamış dır sert bi kamış arıyorsanız eğer vercelli g2 diyebilirim bildiğim kadarıyla vega dan hafif ve daha sert

Aslında g2'de olabilir fakat fakat temiz az kullanılmışını bulmaz zor aslında prim caster de öyle parça işi sıkıntı herhangi bir problem olduğunda muhatap ve parca işi sıkıntı bunu vega kırılan supercore'da da yaşadım ki onun muhatabı olmasına rağmen parca yok gelecekmiş gelsede bir kamış parası nerdeyse parça

Aslında g2'de olabilir fakat fakat temiz az kullanılmışını bulmaz zor aslında prim caster de öyle parça işi sıkıntı herhangi bir problem olduğunda muhatap ve parca işi sıkıntı bunu vega kırılan supercore'da da yaşadım ki onun muhatabı olmasına rağmen parca yok gelecekmiş gelsede bir kamış parası nerdeyse parça
aynen dediğiniz gibi neredeyse bir kamış parası bir çok kişi aynı sorunu yaşadı kronik heralde orta parça durduğu yerde çatlayanı bile biliyorum ilk gelen serilerde böyle bişey yok da sonraki seriler de cevremde bir kaç kişi daha yaşadı aynı sorunu özel den yazıyorum burayı fazla meşgul ettim kusura bakmayın umarım aradığınızı bulursunuz

Back