Satıldı Daiwa primecaster 33-425

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Rx7

Daimi Üye
Tepki
1,868
Ödül
113
Ürün sıfırdır.
Orjinal JDM.
475gr. Bizim stilimize gore takribi 100-225 atarli.240-250 atanlarida gordum. Fuji halkalar. Zaten bilmeyen yoktur diye dusundugum bir kamis.
Fiyat 1750. Takas dusunmuyorum. IMG_4061.JPG IMG_4062.JPG IMG_4063.JPG IMG_4064.JPG IMG_4065.JPG IMG_4066.JPG IMG_4067.JPG IMG_4068.JPG IMG_4069.JPG

Buram buram kalite kokuyor denemedim ama methini çok duydum alana satana hayırlı olsun kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Erim konusunda test etmedim ama denge ve rahatlık supercore a göre kat kat iyi 🙂
Bence erim konusunda da supercore geçer çünkü supercore abandıkça çok uzağa gidebilen bir kamış değil belirli bir menzili var artısı hafif ve yormuyor bu kamış da 475gr çok yakışıklı ve kaliteli zaten kendini belli ediyor

Hayırlı satışlar Yasin kardeşim
Takas varmı dicem cevap belli

1 Vega sıfır + 1 Lexima sıfır vereyim 😉
Birer kere denemesi oldu

Alana şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Kardeşim bu yakışıklı için tek bir sorum olacak Fujiler titanium özellikli mi?

• Beğen
Kardeşim bu yakışıklı için tek bir sorum olacak Fujiler titanium özellikli mi?

Kamısın yuzuklerı yuzde yuz paslanmaz celık usta o cepte lakın tıtanıum ıle ılgılı ufak bır arastırma yaptım bununla ılgılı her hangı bır bılgıye ulasamadım malesef.resmı daıwa sıtesındede yuzuklerı sadece fujı k demıs tam serı modelını yazmamıs yada ben goremedım bu arada bu serının yuzuklerı yenı serı yanı fujı k konseptıne sahıp yuzuklerı var eskı serı prıme casterler low rider yuzuk kullanıyor ıdı yenı konsepte gectıklerınde yuzuklerı fujı k yaptılar ben acıkcası fujı k serısı yuzuklerı cok begenıyorum dolanma ,kus dugumu vs gıbı problemlerı mınımum sevıyeye getıren guzel yuzukler. fujı k serısı yuzuklerın genel bılgısını bu sıteden ınceleye bılırsın usta (link) bu arada yasının yerıne cevap verdım yasın kardesım affına sıgınıyorum kusuruma bakma fujı k serısı yuzuklerı cok severım bu yuzden bır kac cumle yazıyım dedım 🙂 ayrıca usta kamısla ılgılı merak ettın dıger ozellıklerınıde gormek ıstiyor ısen bu sayfadan baka bılırsın. (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
K tipi bence de her yönden en avantajlı tip eski seri shimano surf laeder kamışın halkasi titanium idi paslanma falan asla olmuyordu o çok hoşuma gidiyordu o yüzden yazdım usta

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back