Daiwa Saltiga Dogfight Shimano Stella

CanBaykan

Aktif Üye
Tepki
221
Ödül
53
Daiwa Saltiga Dogfight ya da Shimano Stella 2020 gibi astronomik bebelli makatalar Turkiye de gereksiz mi ?
Bu makaralara harcanan paralar gereksiz mi , Turkiye de kara dan bu makinalarla avlanilacak yerler var midir?

Dolar olmuş 7 lira, amerikada, avrupada adamların 1 paket jighead aldığı paranın dengi ile biz burada ancak 1 paket sakız alabiliyoruz. Bir taraftan bu işe sürekli para harcıyorum diğer taraftan da harcadığım paraya acıyorum. 9 ay önce daiwa fuego aldığım paraya şimdi yedek makine olarak exceler aldım, seneye muhtemelen legalis yada ninja alabileceğiz aynı para ile, bir kaç seneye crossfire'a kadar ineriz heralde 🙂
Çok uzun vadeli kullanım için düşünülüyorsa, maddi imkanlar çok zorlanmadan alınabilecek ise ve hakkını verecek avlar yapılacaksa belki o paralar verilebilir ama aynı hedef balıklar için muadil olabilecek ürünleri de seçenekler arasına almak lazım bence.

Bütçeniz el veriyorsa, çoluk çocuğunuzun riskina mâni olmuyorsa yani imkan varsa neden gereksiz olsun. Tercih meselesi. Sonuçta fiat egea da BMW 7.40 da hedefe bir şekilde gidiyor.

Back