Daiwa servis problemleri

Sanırım bu servis işi biraz şansa gerçekleşiyor.
Ben de yazılan yorumların aksine remixondan (daiwa ve kudos distribütörü) çok memnunken, herkesin methettiği cengiz balıkçılıktan illallah ettim daha dükkanlarının önünden bile geçmiyorum.
Dediğim gibi, biraz şansa kalmış bir durum sanırım 🙂
Kudos im9 parçası bulamayan, kamişları elinde atıl kalan o kadar çok arkadaşım var ki, burda yazmaya kalksam sabahı bulurum. Sosyal medyada kudos im9 parçası arayanları saymıyorum. Kaç kere aradık. Bayilerle iletişime geçin diyorlar. Gidiyoruz bayiye "abi parça yok" cevabı aliyoruz.

Bir de herkesin methettiği cengiz balıkçılık efsanesi öleli çok oluyor. O da piyasanın normlarına döndü.

Son düzenleme:
Bir de herkesin methettiği cengiz balıkçılık efsanesi öleli çok oluyor. O da piyasanın normlarına döndü.

Kesinlikle katılıyorum bu dediğinize.
Ömür boyu garanti diyorlar, lazım olunca arıyoruz parça yok. Sen elinde stok tutamadıktan sonra ömür boyu garanti versen nolur? Bunu dile getirince de çok fazla satış olduğu için parça kalmıyor diyorlar. E sen de sattığın mala göre elinde parça bulunduracaksın o zaman, hiç mi işletme dersi almadın, hiç mi stok takibi yapmadın, dümdüz al-sat mı yaptın bugüne kadar diye düşünmeden edemiyor insan.

Önerim Shimano'ya geçmenizdir. Hem artık servis noktası sistemine geçtiler. @Hamdi Bey Hedef Balık güvencesiyle Shimano'ya ağırlık verebiliriz artık diye düşünüyorum. Zamanında çok demişlerdi kargadan başka kuş tanımam Shimano al rahat et diye de işte insan yaşadıkça öğreniyor 🙂

Bir örnek vereyim. Okuma carbonit uç parçası ne kadar dersiniz? 100 lira istiyorlar. Evet yanliş duymadiniz. Hangi parçasında arıza olursa olsun bu kamişın rakam net 100 lira. Dört parçası tamamen kendi hatasından dolayı zarar gören arkadaşımın okuma carbonite tele surf kamışına 400 lira ücret çıkarmışlar. Işçilik hariç. Bunun yerine ne uğraşıyorsunuz 650 liraya yenisi verelim demişler. Piyasanın normları diyorum ya bu işte. Bu kamışın eder fiyatı da bu değil.

Okuma carbonite pronun liste fiyatı 712.62 lira yerseniz. Hangi google alişveriş sonucunu çıkarırsanız çıkarın bu çıkıyor. Mağazaya gittiğinizde dümenden bu rakam 55o liralara kadar iniyor. Bir arkadaşım daha 2 hafta önce bu fiyata aldi. 1.5 ay önce başka bir arkadaşım ayni kamişı diva balikçılık (Hasan Basri) den 500 liraya aldi! Liste fiyatı o zamanda 712.62 liraydı.

Tuhaf olan bu fiyatları gören 2.el satıcı kamışa 550-600 lira fiyat biçiyor. Güler misin ağlarmısın?

Yasadigim en buyuk servis sorunlarini shimanoda yasadim.. saglam makinem bakim icin gidip bozuk geldi.. ustunede para verdim.. sonra tekrar gonderdim, baska sorunlari cikti diye, hesapta tamir edip bana tekrar para odetip geri gonderdiler ancak bi degisiklik yoktu.. sagolsun Akif abi makinayi toparladi da kullanabiliyorum.. daiwa serviste sorun yasamadim.. okuma ise ne zaman gondersem kamis ve makine dahil para odemedim.. shimanoya makine gonderipte memnun olani gormedim etrafimda.. rulmani degissin ve bakim yapilsin diye gonderilen makineden para alan ve tamir etmeyen yegane firma benim gozumde..

Daha önce yazmıştım, shimano servisi herşeyden önce kendi makinalarını sorunsuz parçalamayı-toplamayı öğrensin. Makinadır bi bakım yaptıralım, yağlasınlar vs diye gönderdim sessiz makina cızırtılı geldi.

Daha önce yazmıştım, shimano servisi herşeyden önce kendi makinalarını sorunsuz parçalamayı-toplamayı öğrensin. Makinadır bi bakım yaptıralım, yağlasınlar vs diye gönderdim sessiz makina cızırtılı geldi.
Aynı olayı twinpower sw serisinde bende yaşadım. Makina 1 rulman eksik geldi 🤣 . Şimdi Shimanoda olsa Daiwada olsa kendi bakımımı kendim yapıyorum.

Back