daiwa tatula baitcasting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Merhaba abilerim herkesin ramazanını kutlarım herkese hayırlı bol kazançlı günler yakında baitcast geçeceiğim için acaba daiwa tatula kamış almayı planlıyorum 198 olanı acaba kullanan var mı kullanan var ise görüşlerini öğrenmek isterim iyi veya kötü yönlerini şimdiden teşekkür ederim

Merhaba sizinde ramazanınız mübarek olsun. Tatula baitcasting takımını kullandım. Makinayı hala kullanıyorum. Çok hafif ve sert aksiyonlu bir kamış. Sağlamlık olarakta gayet sağlam. Yani suyun dibinden koca ağaç köklerini söküp getirmişliğim var. Ama fiyat performans ürünümü derseniz bence değil. Forumdan @M.Taha D. kardeşim majorcraft baitcasting kamış satıyordu. Kamışı inceledim. Tatula'ya alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Daiwa set yapcaktım da arcan abi ondan kullanan var mı diye sorayım dedim tatulaya kafam çok gidiyor kamışa ipde makinede kamışda daiwa set olsun istiyorumda makine işi yakında hallolcak inşallah ip bulmasıda kolay sadece kamış var bi hallolcak tatula iyi midir kullanan var mı ondan sorayım dedim arcan abi çok teşekkür ederim cevabınız için

Daiwa set yapcaktım da arcan abi ondan kullanan var mı diye sorayım dedim tatulaya kafam çok gidiyor kamışa ipde makinede kamışda daiwa set olsun istiyorumda makine işi yakında hallolcak inşallah ip bulmasıda kolay sadece kamış var bi hallolcak tatula iyi midir kullanan var mı ondan sorayım dedim arcan abi çok teşekkür ederim cevabınız için
Kardeşim zaten çok fazla alternatif yok. Bu sistemle avlanan çok insan da yok. Ben de zamanında çok araştırmıştım ve Tatula'dan iyisi yoktu. O yüzden tatula almıştım. Alternatiflerin hala sınırlı. Bu yüzden Tatula alabileceğin en iyi kamışlardan biridir.

Bu sistem çok zevkli ben alışmıştım biraz kullandım tekrar dönüyorum bu sisteme inşallah

Back