Seçenekler arasında en yakını 10-15 lik var 🙂 Hayırlı olsun bu arada0.12 tournament accudepth 300m almis bulundum. Fins 40 g icin de o 12 civari alabilirim.
Tsk. ederim. Evet gordum. 10.2 yada 15.2 var. Lakin 10.2 nin 9 kg cekeri var diyor. Tournament bile 12 nin .8.9kg. Acikcasi tahrik edici bir ceker. Ama yine de 15.2 yi secerim.Seçenekler arasında en yakını 10-15 lik var 🙂 Hayırlı olsun bu arada
Daha önce de bahsettiğim gibi, içi spectra dışı Pe 🙂 Bu arada tüm misina ve iplerin üzerinde yazan çekerler düğümsüz, test değerleridir 🙂 Dolayısıyla düğüm attıktan sonra yaklaşık %20-30 kadar düşmek lazım bu çekerlerden ( Attığımız düğüm de tabii ki etken ( Palomar tavsiye) )Tsk. ederim. Evet gordum. 10.2 yada 15.2 var. Lakin 10.2 nin 9 kg cekeri var diyor. Tournament bile 12 nin .8.9kg. Acikcasi tahrik edici bir ceker. Ama yine de 15.2 yi secerim.
Şu an bu ipi kullanıyorum. Bütün kullandığım braidler gibi bu da rüzgarda savruluyor. Ancak esneme hususunda bir esneklik sezemedim uzak atışlarda ufak bir ot parçasına bile takılsa çok rahat hissedebiliyorum. Bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz çok sağlam bir braid.Merhaba. Evo tournament için floating yani batmama özelliği gösteriyor. Bir de esneme özelliği daha fazla yazıyor. Bu tekneden atışta rüzgardan veya akıntıdan daha fazla etkilenmesini sağlamaz mı. Ayrıca esneme özelliği hafif balık avlarında hissedilebilirliği azaltmaz mı. Teknede hafif balık yani Cerbit Mercan ve Çipuraların küçük boylarını alıyorum ki maalesef Doğu Akdeniz'de boylar Ege kadar büyük değil. Evo tournament in yapısı dezavantaj oluşturur mu.