Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dam Yagi Ultra Light Jig 210cm 2-12

goldenhand35

Yeni Üye
Adı
Mert Can
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Bu aralar popüler olmaya başlayan bu kamış Savaş Dursun'un da yapmış olduğu hazır takımlarda kullanılıyor fakat çoğu kişinin bu kamış hakkında fikri yok. Ben de bu kişilerden biriyim hissiyat düşük gram jidheadlerde nasıl ? Su üstü sahtelere wtd aksiyonunu verilebiliyor mu ? Levrek gibi bir balık avı için uygun mu ? Dead Ringer 210 cm 2-12 ile farkı ne ? Bunlar benim merak ettiğim sorular. Sizin merak ettiğiniz sorular varsa sorun kullanıcılarından bilgi alalım. İyi günler :) .

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cengiz balıkçılık kürek sapı satmaya başlasa onu da yağlar ballar satar bu piyasaya. Okuma ürünlerini ben de tercih ediyorum. Servis konusunda iyiler. Dam steelpower red 450 kamışı ölümüne kırbaçlıyorum. 3000 5000 liralık kamışlarla kapıştıran çılgınlar var. 350 liraya aşırı uzun erimi var. Aynı paraya albanın bir kamışı için bir abimiz kılıfını al kamışı çöpe at diyordu. Fiyat performans olarak güzelce ürünler var damda.

retiikulum

Üye
ben de merak etmekteyim dam yagi 2-12 nasıldır? Mücadeleci balıklarda performansı nasıl? Erim ve hissiyat konularında durumu nedir? Ben de okuma dead ringer 2-12 ile bu kamış arasında kaldım.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben kullandim gayet iyi bir kamis hissiyatida iyi ve dayaniklida daha sonra gittim major craft marka aldim iyisi olsun diye hicbir fark goremedim hatta dam yagi erimde daha iyiydi gayet iyi bir kamis bence bosuna major craft a bi suru para bayildim

retiikulum

Üye
Ben kullandim gayet iyi bir kamis hissiyatida iyi ve dayaniklida daha sonra gittim major craft marka aldim iyisi olsun diye hicbir fark goremedim hatta dam yagi erimde daha iyiydi gayet iyi bir kamis bence bosuna major craft a bi suru para bayildim
İp ve lider ne kullanıyorsunuz acaba? Ortalama erim kaç metre var?