Darıca'dan Selamlar

SerkanŞarkaya

Yeni Üye
Kayıt
23 Tem 2013
Mesaj
18
Tepki
0
Ödül
1
Şehir
DARICA
Arkadaşlar Merhaba;

Darıca sahilde balık tutmaya; hatta balık tutmaya yeni başlamış. Meraklı ve hevesli biriyim. Tabii durum da böyle olunca her türlü bilgiye aç bir durumda merakla herşeyi soruyor ve öğrenmeye çalışıyorum.

Öğrendiklerimi de hemen uygulamaya alıyorum. Balık ile ilgili hangi ayda ne olur. kıyıdan nasıl avlanır bilgilerini bilmiyorum. Artık inşallah buradan yardımlarınız ile öğrenip, uygulama sonrasıda resimli olarak buradan paylaşım yapacağım.

İlk öğrendiğim önce gidip izlemek sonra bilgi alıp olta almakmış 🙂

Aldığım olta bir işe yaramıyormuş ama olsun acemilik işte öğreniyoruz. İlk işim şimdi surf kamış ve makine almak olacak. Acele etmiyorum buradan öğreneceklerim sonrası bana uygun olanı tercih etmeyi düşünüyorum.

Sevgiler, selamlar... Serkan
 
Hoşgeldiniz, çok faydalı bilgiler edineceğinizi düşünüyorum. Keyifli paylaşımlar.
 
Serkan hoş geldin.Aradığın herşeye buradan ulaşabileceğini düşünüyorum.Darıca bölgesinde çok sık olmasada avlanıyoruz görüşürüz umarım.
 
Hoş geldin Serkan. Keyifli paylaşımlar. Emin ol doğru yerdesin.
 
Hoş geldin diyen tüm dostlara selamlar...

Bende burada olmaktan büyük keyif almaktayım.

Yeni bir tutku sahibiyim ama çok hevesliyim. Şimdi yeni surf takımımı alacağım. Heyecan var bakalım neler olacak. Yardımlarınızı rica ederim.

Darıca sahile iniyorum. Haftanın 3-4 akşamı ordayım (dudayev parkı) hatta cuma ve cumartesi akşamları fiks oradayım.
 
Back