Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Datçadan selamlar

ilkerco

Yeni Üye
Adı
İlker COŞGUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza Hoşgeldin. Datça muhteşem yer. Bende 5 sene görev yaptım Datça'da. Enfes balık maceralarım oldu. Mera olarak yardımcı olmaya çalışırım. Bir çok yerinde daldım. Jig olsun, spin olsun, sırtı olsun, shore olsun hepsi yaptım. Selam söyle benden Datça'ya. İlk fırsatta tekrar ziyaret etmek istiyorum Datça'yı. :harika::harika:

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Hasan,
Aramıza hoş geldin.Keyifli ve bol av raporlarının olduğu paylaşımlar temenni ederim :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İsim olarak bilmiyorumda hiç birley bilmşyorsan anfinin arkasındaki kayalıklardan kalamar ve baraküda deneyimin.birkaç yerde grida almıştım orcey otelde kaldırdım orada.Keyifli güzel yerdir

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza Hoşgeldin. Datça muhteşem yer. Bende 5 sene görev yaptım Datça'da. Enfes balık maceralarım oldu. Mera olarak yardımcı olmaya çalışırım. Bir çok yerinde daldım. Jig olsun, spin olsun, sırtı olsun, shore olsun hepsi yaptım. Selam söyle benden Datça'ya. İlk fırsatta tekrar ziyaret etmek istiyorum Datça'yı. :harika::harika:
abi mera olarak bilgiye cok ihtiyacım var dip oltası kullanıyorum genelde takılıyor dipte. nerelerden atsam takılmam dibe. birde yem olarak ne tercih ederdin dün aksam 70-80 metreye dip atttım yem de ahtapot 4 saat vuran yok amca geldi bir tane ekmekle kıbrıs sarma yapmıs şamandıralı salladı 10 metre aldı çipurayı :(

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu arada As. abi gelirsen haber et bana

hasan03

Üye
Adı
hasan ç.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İsim olarak bilmiyorumda hiç birley bilmşyorsan anfinin arkasındaki kayalıklardan kalamar ve baraküda deneyimin.birkaç yerde grida almıştım orcey otelde kaldırdım orada.Keyifli güzel yerdir
abi at çek mi yapıyordun av işindede yeni olduğum için basit sorular sorarsam kusura bakmayın simdiden

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abi mera olarak bilgiye cok ihtiyacım var dip oltası kullanıyorum genelde takılıyor dipte. nerelerden atsam takılmam dibe. birde yem olarak ne tercih ederdin dün aksam 70-80 metreye dip atttım yem de ahtapot 4 saat vuran yok amca geldi bir tane ekmekle kıbrıs sarma yapmıs şamandıralı salladı 10 metre aldı çipurayı :(
ekmekle çupra mı aldı ? çok ilginç ilk kez duydum bunu, çupra genelde midye ile tutulur veya kurt ile...

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eninde sonunda spinci olacaksın:) Kış da geliyorken, kendine bir spin takım edin derim...