Marmarasinariti
Aktif Üye
- Tepki
- 188
- Ödül
- 53
Teşekkür ediyorum🙂Tebrikler, maşallahı var balığın 🙂
Teşekkür ediyorum🙂Tebrikler, maşallahı var balığın 🙂
Evet öyle oldu 🙂 teşekkür ediyorum, daha güzelleri size rastgelsin..hamdi abiye katılıyor ve potu arttırıyorum. bence nasipte level 389124789234 olmuş 😀
Bir gün kılıçı çekebilirsek ona bir video yakışır 😉 Telekkürler..Mükemmel paylaşım süpriz mutlu son. Birde video olsa ver oskarı gitsin. Tebrikler.
Balık tezgahlarında bayanlara satabilmek için tavuk balığıda derler, öyle demelerinin nedeni sanırım ortadaki kemiğinin dışında fazla kılçığının olmaması, kızartınca fazla balık kokusu oluşturmaması, bembeyaz bir et ve hafif güzel bir tadı olmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden özellikle bayanlar bu balığı seviyor sanırım 🙂 aslında gerçek adı bakalyarodur. Genelde 300-600 metre derinliklerde yaşıyorlar, geceleyin avlanmak için su üstüne doğru gelirler ve 8 kilo ağırlığa kadar büyüyebiliyorlar, son derece avcı balıklar olarak bilinirler.sayenizde mırlan denilen balıkla da tanışmış oldum.duymamıştım bile. teşekkürler. 🙂 her daim rastgelsin👍
Teşekkür ederim, Rabbim sizlere dahada iyilerini nasip etsin 🙂tebrikler rabbim daha iyilerini nasip etsin..