Dead Ringer 40 Mı Ceymar 30 Mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taskin90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

taskin90

Aktif Üye
Tepki
152
Ödül
53
Arkadaşlar merhabalar, öncelikle spin konusunda yeni olmamakla birlikte kendime yeni bir set kurmayi planliyorum kamış olarak elimde solpara 10 30 bulunmakta bu kamışla kombinleyecegim makinede ceymar ile dead ringer arasinda kaldim aslinda bu versusta ceymar onde gorunuyor fakat sarim kapasiteleriyle alakali kafama takilan sorunlar var hedef balik oncelik levrek izmir körfezinde baby jigler ile istavrit denemeleri olucak. Dead ringer 40 ın 6 kg dragı ve 71 cm lik sarim kapasitesi aklimi celiyor , ceymar 40 in sarimi 76 olmasa aklimdan dea ringer gecmezdi bu yuzden ceymarin 25 30 luk makinelerine baktim sarımlari 65 drag kuvvetleri 3 kg. sizin de goruslerinizi almak istedim tesekkurler simdiden

Arkadaşlar merhabalar, öncelikle spin konusunda yeni olmamakla birlikte kendime yeni bir set kurmayi planliyorum kamış olarak elimde solpara 10 30 bulunmakta bu kamışla kombinleyecegim makinede ceymar ile dead ringer arasinda kaldim aslinda bu versusta ceymar onde gorunuyor fakat sarim kapasiteleriyle alakali kafama takilan sorunlar var hedef balik oncelik levrek izmir körfezinde baby jigler ile istavrit denemeleri olucak. Dead ringer 40 ın 6 kg dragı ve 71 cm lik sarim kapasitesi aklimi celiyor , ceymar 40 in sarimi 76 olmasa aklimdan dea ringer gecmezdi bu yuzden ceymarin 25 30 luk makinelerine baktim sarımlari 65 drag kuvvetleri 3 kg. sizin de goruslerinizi almak istedim tesekkurler simdiden
Ben ceymar kullanıyorum spinde, ama lrf jig için Alaris 20 kullanıyorum.
Normalde dead ringer a göre Ceymar öneririm tabii ki. Ama jig için birşey diyemiyorum.
Benim de size sorum var, körfezde jig ile istavrit alınabiliyor mu ? Bir kaç kez denedim alamadım. İstavrit çekenler surf ile uzaktan alıyordu. Siz yakından alabildiniz mi ?

evet pembe jig ile istavrit alindigini biliyorum hatta bir av raporunda 2 tane de levrek kandıran bi arkadaş vardı kordon tarafinda ama son haftalarda biraz daha nazlı diyorlardi.

Ben okuma ceymar ı seçerim her türlü Alaris bence iyi bir makin değil çünkü devri 4.8 civarı bence 5.0.1 en ideali tabiki bu benim fikrim

ben jig ve silikonla baya eşşek istavriti aldım kıyıdan savage gear zebra olanı silikonda pembe 7 cm 7 gr head ile

Ben okuma ceymar ı seçerim her türlü Alaris bence iyi bir makin değil çünkü devri 4.8 civarı bence 5.0.1 en ideali tabiki bu benim fikrim

ben jig ve silikonla baya eşşek istavriti aldım kıyıdan savage gear zebra olanı silikonda pembe 7 cm 7 gr head ile
Tabii ki lrf için 20 lik olmak kaydı ile Ceymar daha iyidir.

sedona 3000 fe aldım fikirleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim 🙂

Yanlış bilgilendirme var devir oranı ne kadar düşük ise çekim rahatlığı okadar kolaydır...azores 55 aldım tekne için 1 defa kullandım sattım ardından ceymar 55 aldım çekim rahatlığı olarak azoresten iyi.azores 5.8.1 ceymar 4.5.1.
Belki malzeme kalitesi sağlamlık azores olabilir ama çekimde kesinlikle ceymar o yüzden her zaman devir düşük makina olmalı...

Back