barlas61
Daimi Üye
Ben mesela romanyada gezdim magazayi. Ancak orada daha cok gol balikciligi oldugu icin deniz ile ilgili hic bir urun yoktu. Tamamen politika ulkede yapilan avlara yonelik oluyor. Ulkeye gore urunler degisiyor.
Mailler işe yarıyor yada yarıyacak galiba bana da ekteki mail geldi(link)
buradan dileklerinizi yazabilirsiniz , üye olmayı unutmayın
Ayrıca puan ve hediye çeki sisteminin de geri gelmesini isteyelim 10 tl de olsa iyi puan birikiyordu.
"Merhaba aktif olarak balık malzemeleri sıklıkla satın alıyorum.
Ancak ürün portföyü gün geçtikçe azalmakta.
Biz amatör balıkçılar olarak balık reyonlarının ve ürün portföylerinin artırılması için çaba sarf edilmesini diliyoruz.
Yaşanılan hırsızlık hadiselerinden haberdar ve üzgünüz.Bu hususta güvenlik önlemleri artırılabilir.
Özellikle Avrupa mağazalarında bulunan ürünlerin , rapala çeşitlerinin , daiwa fransa ürünlerinin , lrf yani light rock fishing ürünlerinin payı artırılırsa satışlar da artacaktır.
Kurşun arkası surf balıkçılık da popüler , buna uygun ürünler getirtilebilir.
Teşekkürler
Balıksevdam.com Ekibi"
Facebook'ta üye olduğum tüm gruplarda paylaştım , lütfen destek çıkın.

gelmiş niyetliyim ama önce ürünü görmem lazım. Müşteri hizmetlerini aradım ulaşamadım.Konu ile ilgili bir ay kadar önce decathlon ile iletişime geçtim. Yurtdışındaki ürünlerin neden burada olmadığını sorduğumda, getirdikleri ürünleri müşteri talepleri doğrultusunda belirlediklerini söylediler. Ben de kendilerine yurtdışındaki bir kaç ürünün referans numarasını vererek bu ürünlere talep olabilir, en azından bir kaç adet getirip online mağazanıza koyun dedim. 2020 yılında muhtemelen float tube (belly boat) çeşitleri gelmiş olacak decathlona. En azından bana verilen bilgi bu yönde 🙂