Decathlon Kurşun Arkası Sahteleri

korayb3406

Daimi Üye
Tepki
3,404
Ödül
113
Decathlon'a yeni gelen kurşun arkası sahteleri deneyen var mı?
Screenshot_20191015-061644_Chrome.jpg
(link)

(link)

(link)

Bu başlığı ben açacaktım açılması iyi olmuş ben de merak ediyorum kullanıcı yorumlarını . Fiyat fena değil ama iş yapar mı acaba

Bu ürün yerli üretici firması olan a..maket balık ve t... ortak ürettiği sahte balık klasik target çakması diyelim aksiyon meselesine gelicek olursak benim istediğim aksiyonları vermiyor malesef ben sahtenin s atmasını severim kırbaç gibi kıvırmasını severim 🙂 yan yan atması beni pek cezbetmiyor aynı fiyata ve ondan daha iyi boya kalitesine sahip başka türk üretici firmalarda var şimdi ismini söylemiyim reklam olmasın onun yüzüşü ve boya kalitesi daha çok hoşuma gidiyor.
bu dediklerim tamamiyle kişisel tercihimdir kimisi sever kimisi sevmez ben sevmedim sevenede saygı gösteririm.

Son düzenleme:
Bu ürün yerli üretici firması olan a..maket balık ve t... ortak ürettiği sahte balık klasik target çakması diyelim aksiyon meselesine gelicek olursak benim istediğim aksiyonları vermiyor malesef ben sahtenin s atmasını severim kırbaç gibi kıvırmasını severim 🙂 yan yan atması beni pek cezbetmiyor aynı fiyata ve ondan daha iyi boya kalitesine sahip başka türk üretici firmalarda var şimdi ismini söylemiyim reklam olmasın onun yüzüşü ve boya kalitesi daha çok hoşuma gidiyor.
bu dediklerim tamamiyle kişisel tercihimdir kimisi sever kimisi sevmez ben sevmedim sevenede saygı gösteririm.

Abi firma ismi vererek açık açık yazsaydınız keşke. Yeni hesabınız hayırlı olsun bu arada. 🙂

Abi firma ismi vererek açık açık yazsaydınız keşke. Yeni hesabınız hayırlı olsun bu arada. 🙂

tşk sağolasın seni tanırım o yüzden yazdım 😉 aslında firma adıda yazdım ama sonradan reklam meselesi kafama takıldı 🙂 şimdi dedim firma ismi verip reklam yapmayalım durduk yere sıkıntıya mahal vermeyelim dedim 🙂 bilindik yerli üretici zaten şunun şurasında yerli üretici zaten kaç tane varki onlardan biri 😉

tşk sağolasın seni tanırım o yüzden yazdım 😉 aslında firma adıda yazdım ama sonradan reklam meselesi kafama takıldı 🙂 şimdi dedim firma ismi verip reklam yapmayalım durduk yere sıkıntıya mahal vermeyelim dedim 🙂 bilindik yerli üretici zaten şunun şurasında yerli üretici zaten kaç tane varki onlardan biri 😉

Çok teşekkür ederim. 😉 Ben firmaları anladım ama yeni başlayan arkadaşlar için demistim. 🙂 Anladigim firmaların bu sahteleri bende mevcut değil. Kendo ve wily mevcut sadece, onlarda kendini kanıtlamış sahteler. Decathlonda satılan ürünlerin fiyatları da kendini kanıtlayan sahtelerle yarışıyor. Bakalım diğer kullanıcı yorumları nasıl olacak?

Boğazdan güzel av raporlarınızı beklerim. Rast gelsin. 😉

Decathlon'a yeni gelen kurşun arkası sahteleri deneyen var mı?
98440 dosyayı görüntüle
(link)

(link)

(link)

orta kısma iğne takma yeri koymayan firma Turko yani bu Turkonun sahteleri fiyat çok yüksek sanırım kısık balıkçılık için fason üretim yapmış kısık da Decathlona satış yapmış 🙂

Bu sahte ancak 10 TL eder bence , Kendo ve willyle aynı fiyata yarışabilceğini zannetmiyorum , killer rapalalar vardı almer balıkçılıkta aynı renklerde 10 TL ve gayet güzel aksiyonu vardı zam yapılmadıysa 🙂

Back