Yardımlarınızı bekliyorum.Abilerim bu iki kamıştan hangisini önerirsiniz? Hangisi daha sağlamdır? Lütfen yardım edin bu akşam ikisinden birini sipariş edeceğim.
(link)
(link)
Hislere tercüman.hocam sakin olun lütfen, burası insanların her an her saniye girip okuduğu bir mecra değil. muhtemeldir ki herkes işinde gücünde, emekli ve bu işi hobi olarak yapan çoğunlukla orta ileri yaş insanlar. heyecanınızın sebebi gençliği mi bilmiyorum ancak burada cevaplar bu kadar kısa sürede verilmiyor. biraz sabredin; giren herkes görecektir zaten yazdıklarınızı. kaç defa aynı soruyu sordunu, aynı yazıyo okudum sayamadım bile 🙂
sakin lütfen.
Kusura bakmayın hocam gençlik işte. 🙂 Burada ki hocalarımın tavsiyesine göre bu iki oltadan birini alacağım. Benim için kamışın sağlamlığı önemli. O yüzden cevaplarınızı bekliyorumhocam sakin olun lütfen, burası insanların her an her saniye girip okuduğu bir mecra değil. muhtemeldir ki herkes işinde gücünde, emekli ve bu işi hobi olarak yapan çoğunlukla orta ileri yaş insanlar. heyecanınızın sebebi gençliği mi bilmiyorum ancak burada cevaplar bu kadar kısa sürede verilmiyor. biraz sabredin; giren herkes görecektir zaten yazdıklarınızı. kaç defa aynı soruyu sordunu, aynı yazıyo okudum sayamadım bile 🙂
sakin lütfen.