Decathlon Symbios Light -100 makine dahil mi?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Hamza60

Üye
Tepki
17
Ödül
13
Merhaba, linkte ki ürünü alacağım. Fiyata makine dahil mi? Kesin bir bilgi bulamadım. Kesin cevabı bilenler yardımcı olursa sevinirim.

(link)

Urunlerin ozellikleri kisminda makine bilgiside yer aliyor muhtemelen makinede fiyata dahildir. Fakat basliga makineyi neden yazmamislar anlayamadim. En dogru bilgiyi sitesinden size en yakin magazayi secin ve telefon edip balikcilik bolumunu baglamasini rica edin ve urun hakkinda bilmek istediklerinizi sorun.

Bu kamış ve makine seti sakin sularda surfcasting yöntemiyle balık tutmanız için tasarlandı.

Kullanıma hazır bu kamış temasları daha iyi hissetmenizi sağlayan görünür ve hassas bir uca sahiptir.

Açıklamada böyle yazmışlar, dahil demekki.

Abilerim bu iki kamıştan hangisini önerirsiniz? Hangisi daha sağlamdır? Lütfen yardım edin bu akşam ikisinden birini sipariş edeceğim.

(link)

(link)

hocam sakin olun lütfen, burası insanların her an her saniye girip okuduğu bir mecra değil. muhtemeldir ki herkes işinde gücünde, emekli ve bu işi hobi olarak yapan çoğunlukla orta ileri yaş insanlar. heyecanınızın sebebi gençliği mi bilmiyorum ancak burada cevaplar bu kadar kısa sürede verilmiyor. biraz sabredin; giren herkes görecektir zaten yazdıklarınızı. kaç defa aynı soruyu sordunu, aynı yazıyo okudum sayamadım bile 🙂

sakin lütfen.

hocam sakin olun lütfen, burası insanların her an her saniye girip okuduğu bir mecra değil. muhtemeldir ki herkes işinde gücünde, emekli ve bu işi hobi olarak yapan çoğunlukla orta ileri yaş insanlar. heyecanınızın sebebi gençliği mi bilmiyorum ancak burada cevaplar bu kadar kısa sürede verilmiyor. biraz sabredin; giren herkes görecektir zaten yazdıklarınızı. kaç defa aynı soruyu sordunu, aynı yazıyo okudum sayamadım bile 🙂

sakin lütfen.
Hislere tercüman.

sakin lütfen.
Kusura bakmayın hocam gençlik işte. 🙂 Burada ki hocalarımın tavsiyesine göre bu iki oltadan birini alacağım. Benim için kamışın sağlamlığı önemli. O yüzden cevaplarınızı bekliyorum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back