Decathlon Symbios Light -100 makine dahil mi?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kusura bakmayın hocam gençlik işte. 🙂 Burada ki hocalarımın tavsiyesine göre bu iki oltadan birini alacağım. Benim için kamışın sağlamlığı önemli. O yüzden cevaplarınızı bekliyorum
ben diğer kamışı ve makineyi bilmiyorum, ama dechatlon’dakini satın aldım, pek güven veren bir kamış/makine kombinasyonu değil ve çok geçmeden elden çıkardım. ama ne yazık ki ne kadar ekmek o kadar köfte. bu bütçelere böyle takımlar bulabilmek bile mucize artık.

ben diğer kamışı ve makineyi bilmiyorum, ama dechatlon’dakini satın aldım, pek güven veren bir kamış/makine kombinasyonu değil ve çok geçmeden elden çıkardım. ama ne yazık ki ne kadar ekmek o kadar köfte. bu bütçelere böyle takımlar bulabilmek bile mucize artık.
Kusura bakmayın hocam tam anlayamadım. Sizin satın aldığınız hangisi? İki kamışta Decathlon'dan.

Allah razı olsun hocam cümlemizin. Sanırım diğerine göre biraz daha sağlam bu.

Yanınsa da bu seti sipariş ettim.

(link)
bunların büyük bir kısmı sizinle alakalı değil; boşuna almışsınız gibi. bence para harcamayı bırakın ve yemli avlanan bir usta edinin kendinize. daha kolay ve daha ucuz olacaktır.

bunların büyük bir kısmı sizinle alakalı değil; boşuna almışsınız gibi. bence para harcamayı bırakın ve yemli avlanan bir usta edinin kendinize. daha kolay ve daha ucuz olacaktır.
Yok hocam başka birşey almayacağım zaten. Yanıma bir kaç kişi bulmaya çalışacağım. Dip takımı yapıp ilk avıma kuçükçekmece gölünde çıkacağım. Bakalım inşallah birşeyler yakalarım.

Hakan hocanın dediği gibi aldığınız setin kamışınızla alakası yok o sahte balıklar falan bu sete uygun değil bu seti iade edin. Ve alısveriş yapmadan önce nerede av yapacaksanız o bölgelere gidin önce insanlarla konuşun bakın ne yapılıyor ne takılıyor kaç gram kurşun atılıyor hangi balıklar vs öğrenin daha sonra alışveriş yapın.

Hakan hocanın dediği gibi aldığınız setin kamışınızla alakası yok o sahte balıklar falan bu sete uygun değil bu seti iade edin. Ve alısveriş yapmadan önce nerede av yapacaksanız o bölgelere gidin önce insanlarla konuşun bakın ne yapılıyor ne takılıyor kaç gram kurşun atılıyor hangi balıklar vs öğrenin daha sonra alışveriş yapın.
Hocam hiç bir parçası mı işime yaramaz? Kargoya vermişler. 😒

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back