Decathlon Symbios Light -100 makine dahil mi?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hocam hiç bir parçası mı işime yaramaz? Kargoya vermişler. 😒
En iyi ihtimalle yarısından fazlası işe yaramaz digerleri de meçhul çünkü av yapacağınız yerde ne yapılıyor ne çalışılıyor bilmiyoruz. Kargoya verilmesi önemli değil internet üzerinden aldığınız ürünlerde 14 gün iade hakkı var kosulsuz şartsız. Önce vaktiniz oldukça av yapacaginiz yere gidin ve tecrübeli birisini bulun ondan bilgiler edinin malzemeleri öğrenin ve meralarda bilmeyip biliyormuş gibi yapan insanda çok bunun için yapacaginiz disiplini forumdan da araştırın.

En iyi ihtimalle yarısından fazlası işe yaramaz digerleri de meçhul çünkü av yapacağınız yerde ne yapılıyor ne çalışılıyor bilmiyoruz. Kargoya verilmesi önemli değil internet üzerinden aldığınız ürünlerde 14 gün iade hakkı var kosulsuz şartsız. Önce vaktiniz oldukça av yapacaginiz yere gidin ve tecrübeli birisini bulun ondan bilgiler edinin malzemeleri öğrenin ve meralarda bilmeyip biliyormuş gibi yapan insanda çok bunun için yapacaginiz disiplini forumdan da araştırın.
Hocam bi an şunu mu alsam diye düşündüm ucuz diye. Dip balıkçılığı için daha mı sağlam olurdu, aldığım oltayla bir karşılaştırısanız sevinirim.

(link)

@doktor sag birakmayan Abi son olarak şu oltaya bakıp benim sipariş ettiğimle karşılaştırırmısın lütfen. Hangisi daha sağlamdır siparişimi iptal edeyim mi?

(link)
diğer kamışı kullanmadım, ayrıca yemli avdan da pek anlamıyorum. o sebeple başka biri yorum yapsa doğru olur.
ancak bu fiyatlara zaten doğru düzgün bir takım kurmak zor. en iyi ihtimal alım ilanı açmak; buradaki ustalarda bazen atıl durumda olan ve iş görecek malzemeler oluyor. sanıyorum da öğrencisiniz, belki birisi sizin işinize yarasın diye satacak olur ucuza.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back