Decathlon ürünlerinin kalite sorunsalı

Sadece dechatlonu kötülemek için söylenmiş bir sözdür. 2. Kalite olması kadar saçma bir şey olamaz. Kendi sorumluluğunda olmadığından özetle kıllık yapmış..

Decathlon shimano ve daiwanın dünyadaki en büyük müşterisi diye duydum ve onlar için özel üretim yapıldığı da duyduklarım arasında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar bahsedildiği gibi decathlon direk ithal yaptığı için distiribütörler destek vermemekte. Decathlon ise bu sorunu ürün garanti süresi içerisindeyse direkt yenisi ile değiştirmektedir. Garantisi dolmamış ise faturası ile gidin yenisi ile değiştirin.

Decatlonun spot mal yaptırdığını düşünmüyorum. Benim anladığım şu biz bu ürünleri kendimiz getirmediğimiz için servis vermiyoruz (biz fiyatları şişirip piyasaya sürüyoruz bu ürünün satışından da para kazanmadık o yüzden nerden aldıysan oraya götür) demiş. Yanlışım varsa düzeltin.

garmin sonar aldım franzıs bimidir dekatlon. 30gün kullandım cıhazın arkasındaki tırnak kırıldı tamiri olurmu diye aradım birde fırça yedim.pahalı mal almayın.aklınızla dalga gecerlerler sorununuz çözülmez yorumunuz engellenir.vaktiniz varsa t.m.müracat edin.şikayet var portalına başvurun.dönüyorlar hemen

Kendim çalışmış bir insan olarak söylüyorum yok yan sanayi yok şu sanayi vs öyle birşey yok hepsi aynı şekilde üretiliyor ve altında ki seri numaralarının hepsi tek tek kayıtlı decathlon un aldığı seri numaraları da kayıtlı direk sisteme girip te bakila biliyor.

Bu arada bayrampaşa forumda ki reyon görevlisi arkadaş kendini epey bir geliştirmiş bayağı bir sohbet ettik. Çok genc bir arkadaş. Siz de parça sıkıntısı var diye girdim konuya, kırılan kamış bozulan makinanın yerine yenisini veriyorsunuz güzel de (hatta yakın bir arkadaşım trachurus'u 4 kez kırıp yerine yenisini aldi) parca değişimi olsa daha mantıkli olur dedim. O da artik bu mağazada tamirleri ben yapmaya başladım dedi. Yerine yenisi vermiyoruz dedi. Bayaği bayaği makina kamış tamiri yapıyor çocuk. Piyasayı da dolaşıyormuş. Cengiz balıkçilik falan buralara uğruyormus. Hatta bogaz Sarayburnu falan dolaşiyormuş.

Gecenlerde bir müsteriye düsük atarlı bir kamış satmıs. Adam kamısin ucunu kirip bir kac hafta sonra geri getirmis. Adamin Sarayburnunda avlandiğini ögrenince de, orda kimse 150 gr alti calismiyor sen kamişa fazla yüklenmişsin diye cevabi yapistirmis. Adamin yanindaki arkadasi da durumu onaylamis🙂

Back