Dechatlon Olta Takımı Alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan U1vi1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

U1vi1

Üye
Tepki
1
Ödül
13
Arkadaşlar İstanbul'da balıkçılık yapmaya başlayacağım. Pek anlamadığımdan buraya yazmak istedim. Geçenlerde dechatlon da böyle bir olta gördüm.

(link)

Bu olta alınır mı acaba? Spin ve yemli olarak kullanacağım. Kendim toplasam daha mı iyi olur? Bu fiyat bandında yapabiliceğim en iyisi sizce hangisidir.

Bu oltayla spin olmaz. Boğazda yemli için biraz kısa kalır makine hakkında pek fikrim yok

Takımın varsa şimdilik onu kullan ve para biriktir, tecrübelendikçe, çevrede av yapanları gördükçe yapmak istediğin av şekline karar verir ona göre bir takım yaparsın, para israfın azalır.
Farklı meralara git, av yapanları izle, insanlarla muhabbet et.

Takımın varsa şimdilik onu kullan ve para biriktir, tecrübelendikçe, çevrede av yapanları gördükçe yapmak istediğin av şekline karar verir ona göre bir takım yaparsın, para israfın azalır.
Farklı meralara git, av yapanları izle, insanlarla muhabbet et.
Bi süre araştırdım, çevreme de sordum sonunda kararım şu şekilde: Ben istavrit tarzı balıklar tutmak istiyorum. Tutanlara konustum ne zaman nerde nasıl tutulur diye, yalnız karar veremediğim bir şey var. Kamış uzunluğu. Kamış uzunluğunun Bi önemi olmadığını söyleyenler olduğu kadar önemli olduğunu savunanlar da var buna karar veremedim. Sonunda kendi kafamdan düşüncemle şuna karar verdim. 420cm 100-250 atari bir kamış alacağım. Elimde çok para yok araştırdım albastar markası başlangıç seviyesinde iyi bir markaymis diye duydum ve uygun fiyatlı tam aradığım kriterlerde bir olta buldum. Albastar Elegant 420cm 100-250 atarlı bir kamış buldum. 600-900 Lira aralığında satılıyor. Istavrit 60-70 metre uzaklarda olduğundan bu kamisla o mesafelere atilabilicegini düşünüyorum. Bugün 1 kova gümüş balığı avladik ama bu beni tatmin etmedi biraz daha ileri seviye balıklara yönelmek istiyorum. Hızlı ilerlediğimi biliyorum ama benim tutmak istediğim şekil at çek yaparak uzaklardan tutmak. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kamişla alakalı bir şey söyleyebilir misiniz? IMG_20250301_231915.jpg

Back