Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Halil ÇINAR

Yeni Üye
Tepki
8
Ödül
5
Merhaba balıksevdalıları
Ben birkaç yıldır izmirde yaşıyorum ve arkadaşlarım sayesinde tekne ile balık avlamaya başladım
Basit yollu ucuz bir takımla ava çıkıyorum ve genellikle mercan avlıyoruz.
İzlediğim bideolarda jig tekniğini gördüm.ve buna merak saldım
Bu teknikle avlanmak istiyorum İnternette pek çok kaynak var ama sizlerden makara,kamış, misina ve sahte yem konusunda tavsiye almak istiyorum.memur bütcesini aşmayacak şekilde hangi ürünleri tavsiye edersiniz deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Okuma azores Z65 bu konuda iyimidir?

Jig icin forumda satilik suan sadece bir kere kullanip satan abimiz var. Okua raw 2 55 yanina savage gear mpp 90 gr kamis ip misina dahil 600 650 lira gibi bir fiyata satiyordu. Eger dusunuyorsaniz kacirmayin o fiyata toplayacaginiz en iyi jig takim diyebilirim. Jig sahtelerinizi de kendiniz alirsiniz. Ucuza saglam takim cikarmis olursunuz.

Merhaba balıksevdalıları
Ben birkaç yıldır izmirde yaşıyorum ve arkadaşlarım sayesinde tekne ile balık avlamaya başladım
Basit yollu ucuz bir takımla ava çıkıyorum ve genellikle mercan avlıyoruz.
İzlediğim bideolarda jig tekniğini gördüm.ve buna merak saldım
Bu teknikle avlanmak istiyorum İnternette pek çok kaynak var ama sizlerden makara,kamış, misina ve sahte yem konusunda tavsiye almak istiyorum.memur bütcesini aşmayacak şekilde hangi ürünleri tavsiye edersiniz deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Okuma azores Z65 bu konuda iyimidir?
Hoş geldiniz...

Yapmak istediğin av şekli shore jig değilse çıkrık tarzı bir makine ile buna uyumlu tetikli bir kamış almanı öneririm..
Bu tarz bir set marka model seçimlerine göre 1000-1500 l,ran başlayıp neredeyse sonsuza kadar gidebilir.
Böyle bir setle slow jig, speed jig, aşağıda silikon zıplatma ve canlı yem avları dahil çok şey yapabilirsin

Back