denize sazan salmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu videoya bi yorum bulamadım açıkcası
(link)

Reklamın iyisi kötüsü olmaz dedikleri bu olsa gerek, böyle reklama yapılacak yorumlar mutlaka akılda kalır ve reklam yapan ismi ile anılır 😕

Yazılacak her yorum reklama çanak tutacak ama bu videoyu seyrettikten sonra da bir şey yazmamak olmazdı. Allah, akıl fikir versin...

• Beğen
Tepkiler: ozy
valla ben çözemedim olayı içlerindeki hepsimi gerizekalı bunların ilginç

Ben bu videoyu daha önce şaşkınlıkla izlemiştim bu insanlara ne yorum yapsak anlamsız kalır

Denize çöp atmaktan, kanalizasyon boşaltmaktan daha zararsız durum.

Bu canlıların durumu ise bir insanın üzerine benzin döküp yakmaktan farksız.

Bu işi reklam için yapan pisliğin cezası kısasa kısas olmalı.

Bu millet öküz olmasaydı,böyle çakalları yaratmazdı.Bu örnek ne kadar öküz bi millet olduğumuzu bir kere daha yüzümüze vurdu.

Bu konu daha önce açılmıştı.

(link)

Beşinci sayfanın sonundaki mesajımda denize tatlı su balıklarını salan densizin akibetini de paylaşmıştım....🙂

Bu konu daha önce açılmıştı.

(link)

Beşinci sayfanın sonundaki mesajımda denize tatlı su balıklarını salan densizin akibetini de paylaşmıştım....🙂

bu konuyu gormemistim,orasi golmu denizmi videodan anlasilmiyor ama su ustunde ters donmus baliklardan cogunun oldugu acikca anlasiliyor.genede onca baligi telef ettigi icin cezasini bulduysa ne guzel elinize saglik.

Diyecek kelime bulamıyorum o kadar hayvanı canlı canlı telef etmek akıl karı değil
Bu kadar salak bir insan grubunu bir arada görmek mümkün değil
Okuma yazma bilmeden ilkokul orta okul lise hatta sınavsız geçiş ile universite mezunu dahi olabiliiyor bu ülkede insanlar tek yorum yazık

Çok ağır küfür edicem bu kravatli cahile ama forumdan atilirim diye susuyorum!!!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back