Denizlerimizdeki Amatör Kıyı Balıkçılığında Av Sırasında Balık Dışında Tutulanlar

Benimde sırası ile balık harici tuttuklarım ve karaya çıkarmak zorunda kaldıklarım;
deniz yıldızı,
ağaç dalı,
Halat,
un çuvalı,
poşet,
damacana kapağı,
hatırladıklarım bunlar ama en ilginç olanı ise,
dilek notu kurdaleli, (mercedes arabası ve bol paralı zengin koca arayıp, bir sayfa dolusu dilek yazısı)
🙂

Zargana topu atarken havada yakaladım 🙂 kamışın uç kısmını kırdı ve sırasıyla 3 halkasını kesti 🙂 neyseki martıya zarar vermeden kafasına kara poşet geçirerekden dolanan misinayı kanatlarından kurtarıp saldık.

(link)

Martı çok şirinmiş ama 😀
Evet neyseki kurtarıp salmışsınız iyi etmişsiniz tebrikler 🙂

Tekneyle gezerken hafif lodos vardı açılmamış carlsberg havuz simidi kumda oynamak için kalıplar bi gün denşz yatağı buldum bi gün tane top aldım tanesi markalı voleybol topu bitanede şişmehavuz topu

geçtiğimiz salı günü kadıköy sahilindeki lrf denememde bulduğum bel çantası. içeriği şüpheli göründüğü için polise bildirdim.
WP_20151006_20_33_50_Pro.jpg

ayrıca okuma luremania 180cm 3-12gr kamışın ne kadar dayanıklı olduğunuda kanıtladı. yaklaşık 1 kg gelen çantayı kepçesiz bir metre yükseğe zorlanmadan aldı.

luremania bendede var 40gr kurşunla 3'lü dip attım banamısın demedi 😀

aynısı benimde başıma geldi, rapalaya sorti yapti ve hooop ustunde! gagasindan ve ayağından yakalandi. Allahtan fazla debelenmedi, kamisa ve kendisine zarar vermeden etraftakilerinde yardimiyla kurtardik. anliz dikkatimi ceken birseyvar, rapalarin rengine gore tepki veriyorlar, limonu goruyor ama atlamiyor, benim sahte daiwa shore line skiner hamsi olandi hemen atladi. e hayvan biliyor tabii neyin yiyecek olup olmadigini.. selamlar..

aynısı benimde başıma geldi, rapalaya sorti yapti ve hooop ustunde! gagasindan ve ayağından yakalandi. Allahtan fazla debelenmedi, kamisa ve kendisine zarar vermeden etraftakilerinde yardimiyla kurtardik. anliz dikkatimi ceken birseyvar, rapalarin rengine gore tepki veriyorlar, limonu goruyor ama atlamiyor, benim sahte daiwa shore line skiner hamsi olandi hemen atladi. e hayvan biliyor tabii neyin yiyecek olup olmadigini.. selamlar..
martılar bile pahalı sahte seçmeye başladı

Ben de komple olta takımı yakaladım bir şey takıldı çekiyorum ağaç dalı sandım kıyıya gelirken ilk önce misinası çıktı sahte misinaya takılmış sahteyi kurtarıp misinayı elimle çektim arkasından takım komple geldi kamış makina misina iğneler kurşun bir yemi eksikti 🙂 artık birisi tekneden mi düşürdü yoksa aceminin biri balık tutamayınca sinirlendi attımı ne? Ama ucuz kalitesiz bişeydi almadım bıraktım oraya gittim 🙂

yemliye attığımda bol bol çarpma takımı. bu yaz o kadar çok çıkardım ki 50 gramlık 15 20 tane kurşunum oldu. bir de deniz atı. allahtan iğneye takılmamış ipe dolanmıştı. zarar vermeden attık suya. IMG-20140725-WA0039.jpg

yengeç çok tutardım genelde yemli avlarda. bir keresinde de arkadaşa deniz atı denk gelmişti 🙂 martı yakalayan çok gördüm.

Back