Hoşbuldum abiHoş geldin Mustafa
Hoş geldiniz Mustafa bey. Didim bölgesinde bende çok sık av yapıyorum. Meralarda da karşılaşmak ümidi ile 🙋🏻Merhaba arkadaşlar ismim Mustafa, Denizli'den arkadaşlarımla Bodrum'a ve Didim'e tekne avcılığına katıldım bir seferden bir şey olmaz dediler müptelası olduk. Sizlere çok sorularım olacak hepinize Allah sabır versin hepinize bol şans 🙂
Hoşbuldum abi, umarım bir gün denk geliriz 🙂Hoş geldiniz Mustafa bey. Didim bölgesinde bende çok sık av yapıyorum. Meralarda da karşılaşmak ümidi ile 🙋🏻
al benden de okadar ben de uşak tan katılıyıorum didim kazıklı bodrum güllük ve güvercinlikte tekne ve bot turlarına katılıyoruzMerhaba arkadaşlar ismim Mustafa, Denizli'den arkadaşlarımla Bodrum'a ve Didim'e tekne avcılığına katıldım bir seferden bir şey olmaz dediler müptelası olduk. Sizlere çok sorularım olacak hepinize Allah sabır versin hepinize bol şans 🙂
İnsallah🙋🏻Hoşbuldum abi, umarım bir gün denk geliriz 🙂
Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar. Bir Aydın'lı olarak elimizden gelen destek olur ise yaparız her zaman.Denizli Çivrilden Peşinde olan herkese rastgele
denizlide av bayim var oltası suda olan herkese rastgele 🙂)))