Tüm ülkemize geçmiş olsun, herkese sabır diliyorum.
Biz bir şey yapabilir miyiz acaba ? 30 binden fazla kullanıcı var gözüküyor. Bir çok kişi el atar diye düşünüyorum. Toplumun türlü kesimlerinden insan var bu forumda. Bir yardım kampanyası vs. yapılabilir mi ? Veya işin hukuki boyutunu bilmemekle beraber
www.hedefbalik.com üzerinden satın alınabilecek bir yardım çantası ( içinde battaniye, çorap, boyunluk, bere vs. olabilecek ) gibi fikirler geliştirilebilir mi ?
Allah( C.C.) ölenleremize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar versin İnşaallah.
Hoper kardeşim çok iyi düşünmüşsün Allah( C.C.) razı olsun. Eminim ki bir çok kardeşimiz de senle aynı şeyi düşündü ve atılacak ilk adımı bekliyor. Bu güzel düşünceyi hayata geçirmek çok önemli. Bir çok kardeşimiz elinden geleni yaptı, yapıyor ve yapmaya devam edecek...
Ancak şu anda nakit imkanı kısıtlı ama yardım etmek isteyen kardeşlerimiz için de; elimizdeki malzemelerden az çok demeden, karınca kararınca satışını (makine, kamış, misina, sahte, iğne v.b. ) yaparak, toplanan geliri yardım kuruluşlarına gönderebiliriz.
Sitemizin kurucuları, yöneticileri ve sitemiz üyeleri güzel bir organizasyonla bu işi yapar diye düşünüyorum. Kısaca herkes satmaýı istediği ürünü yazar, düzenleyicilerde kıymet takdirini yapar... (Satılan ürünün ödeme dekontu/ bağış dekontu siteye yüklenir ve/ veya malzemeyi satacak- gönderecek kişilere yapılan ödeme dekontu/ bağış makbuzu gönderilir. Satıci da ürünü alan kişiye gönderir/ teslim eder. Tabii daha güzel düşünceler muhakkak olacaktır...)
Artık sitemizdeki Sıcak fırsatlar ve 2. El Satış bölümünde mi olur veya başka satış sitelerinde de mi olur bu kararlaştırılabilir. Şimdiden herkese teşekkürlerlerimi sunuyorum.
Bu maksatla satmak istediğim malzemeler;
1. Daiwa Procaster 3000A makine( Sıfır),
2. Kudos Green Face 3.60 kamış( Sıfır- Orjinal kılıfı yok). Makine her yere gönderilebilir. Makine ve Kamış Ankara Keçiören- Altınpark- Ulus elden teslim. Teşekkürler...
Yüksel Özüak Tel; 05069935326 Keçiören- Ankara.