Derin ve akıntılı sular

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan jevan34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jevan34

Yeni Üye
Kayıt
8 Eki 2011
Mesaj
26
Tepki
6
Ödül
5
Şehir
Bursa
Herkese merhaba,

Katılırmısınız bilmem ama Şu corona süreci bana hatırlattı ki ; ailemize, sevdiklerimize ve tabiki kendimize yeterince vakit ayırmadığımızı ve her anımızın aslında ne kadar kıymetli olduğunu.

Tabii şu tatlı bela hobimiz balıkçılığında aslında hayatımızda ne kadar değerli olduğunu varsayarsak önümüzdeki sezonda sağlık elverdikçe artık daha fazla av imkanı yaratmak istiyorum.

Özellikle tekneden, hem jig (dikey) hemde yemli avlarda kullanabileceğim ve tabiki en önemlisi ise derin ve akıntılı sularda yormayacak fiyatı ile üzmeyecek bir kamış - makina hatta ip ve leader önerilerinizi bekliyorum. Özellikle deneyimli arkadaşların fikirleri benim için çok değerli.

Ağırlıklı olarak Bodrum, Didim, İzmir’in farklı noktaları, Balıkesir
, Çanakkale (Saroz-Boğaz) gibi 60 ila 100 mt. Derinlikte sularda aylarına göre farklı balıkların peşinde koştum. Şu ana kadar yemli avlar yaptık ancak jigging disiplinine de başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Rastgele...


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
 
Back