Didim de jig avı için tekne ve body aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timsah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Timsah

Aktif Üye
Tepki
231
Ödül
73
Merhaba sevgili hobidaşlar

19-22 mayıs arası didimde bulunacağım.. bu süre zarfı içerisinde jig avına çıkmak istemekteyim.

Bana tekne ve kaptan önermenizi rica etmekteyim . A ynı zamanda didimde bulunup ta bu tarz avda katılmak istiyen arkadaşları bu konu altında toplamak istemekteyim

şimdiden teşekkürler ..

Tüm dostlara selam .

şimdiden rasgele bu avraporunuzu 4 gözle bekliyecem hadi hayırlısı....Rasgele

Teşekkür ederim sühely abi daha arıyan yok eger cıkmazsada kıyıdan surf yapıcam kısmet cipra karagöz raporu yazacagız bu sefer tekne bulursak
jigging master kuzuları evde kutularda dura dura paslandı biraz canlandırmak lazım onları 🙂)

Sevgili @Timsah;
O tarihlerde yanında olmak isterdim ama,maalesef Didim çok uzak.😢
Sana bol şans dilerim,umarım güzel avlar yapar burada bizlerle paylaşırsın. 🙂
Didime giderken makasınla uğurlu şapkanı almayı unutma.😀
Her daim rast gelmesi dileğiyle.

Sevgili @Timsah;
O tarihlerde yanında olmak isterdim ama,maalesef Didim çok uzak.😢
Sana bol şans dilerim,umarım güzel avlar yapar burada bizlerle paylaşırsın. 🙂
Didime giderken makasınla uğurlu şapkanı almayı unutma.😀
Her daim rast gelmesi dileğiyle.

Önder abi makasla sapka totemi gecti uğurlu totemli balık gömleğim sırtımdaysa kovam kısmetse mutlaka dolar 🙂))
izmir 1 saat izmir didim 1 bucuk saat cok uzak değil önder abi .. istanbuldan karşıdan karşıya gecmek mesefasinde yani 🙂 istersen atla gel buyur beraber sallarız oltaları :=)

saygılar sevgiler

Önder abi makasla sapka totemi gecti uğurlu totemli balık gömleğim sırtımdaysa kovam kısmetse mutlaka dolar 🙂))
izmir 1 saat izmir didim 1 bucuk saat cok uzak değil önder abi .. istanbuldan karşıdan karşıya gecmek mesefasinde yani 🙂 istersen atla gel buyur beraber sallarız oltaları :=)

saygılar sevgiler
Dönüş yolunu hesap etmeyi unuttun.😀
Sana totemli balık gömleğinle bol şanslar,bol trofeli avların olsun. 🙂

saygılar sevgiler
Dönüş yolunu hesap etmeyi unuttun.😀
Sana totemli balıklı gömleğinle bol şanslar,bol trofeli avların olsun. 🙂

Back