Didim ve civarı avlak alanları

Hava kuvvetli yağmur gösteriyor dikkatli olun gidecekseniz.

Merhaba abiler Didim arıtmanın nerde olduğunu tarif edebilecek biri var mı şimdiden teşekkür ederim
adnan menderes bulvarından fener caddesine giriyorsun o yolu takip edip 2,5 km sonra önüne ham yol cıkıyor. ham yoldan devam ederek arıtmaya varıyorsun

Üstat Parlamenterlerin neresinde avlanıyorsunuz. Yazın orada oturuyorum belki tanışır avlak yerleri gezeriz 🙂
parlementerler sitesine dışarıdan girmeye izin veriyorlar mı ??? hep orada sitedeki sahilin ordaki mendireklerde avlanmayı cok istedim ama site girişinde güvenlik olunca vazgeçtım

Bu yaz ikinci ve en uzun soluklu durağım Akbük olacak. Nasipse yıllık izinle birlikte Kurban Bayramı'nda 2 hafta Akbük'te olacağım. Forum içi arama yaptırdım ama bulamadım, her hangi bir hobidaşımız Egemar merasında levrek-granyöz-kofana avı yapmış mıdır acaba? Son durumlar nasıldır?
Bu meraya, Akbük'ten Bozbük'e doğru deniz kenarından devam ederken Çamlıköy (Çamlık) sitesini 2,0km geçince ulaşılmış olunuyor.

Bu yaz ikinci ve en uzun soluklu durağım Akbük olacak. Nasipse yıllık izinle birlikte Kurban Bayramı'nda 2 hafta Akbük'te olacağım. Forum içi arama yaptırdım ama bulamadım, her hangi bir hobidaşımız Egemar merasında levrek-granyöz-kofana avı yapmış mıdır acaba? Son durumlar nasıldır?
Bu meraya, Akbük'ten Bozbük'e doğru deniz kenarından devam ederken Çamlıköy (Çamlık) sitesini 2,0km geçince ulaşılmış olunuyor.
Merhaba,
ben Akbük ile Kaplankaya arasında bir sürü deneme yaptım. Egemar önüne gelenler genelde küçük çupra, karagöz peşindeki yemli avlananlar. Su sığ, dolayısı ile sadece su üstü sahte ya da hansen gibi kaşıklar yüzeyden çekilerek deneme yapılabilir. Tam kapanma sırasında son 3-4 yılda ilgili alanda hiç başarılı olamadım. Sadece 2017 yılında yazlığı ilk aldığım yıl balık kıyıdaydı. Hansen kaşık ile 2 gün arka arkaya yaklaşık 3 kg 2 adet kofanayı kıyıya kadar getirip kepçe olmadığından kaçırdım. Sonra da bir daha denk gelmedi.
Rastgele

peşinde koşturduğum kofana'yı sonunda alabildim 😀 uzun zamandır Didim sayfasında mesajım yokmuş yeni fark ettim. 3 4 yıldır balık avı yapmıyordum yeniden başladım. herkese rast gelsin.

Dosyalar

• IMG-20240326-WA0001.jpg
    IMG-20240326-WA0001.jpg
    67.9 KB · Okunma: 145
  • IMG-20240326-WA0008.jpg
    IMG-20240326-WA0008.jpg
    54.2 KB · Okunma: 152
  • WhatsApp Görsel 2024-03-26 saat 22.01.37_b4f76879.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-26 saat 22.01.37_b4f76879.jpg
    66.4 KB · Okunma: 177
selamlar arkadaslar, burası eskisi gibi pek aktif degil galiba artık. ben de hafta sonları didim mavisehir'de oluyorum genelde, varsa yakın yerlerde olan beraber balık tutmak isterim🙂 ayrıyetten bir whatsapp ya da telegram grubu falan var mı acaba balıkcıların ortak bir platformu?

Back