diğer hobim kuşlarım

güzel bir uğraş,ben de evimin terasında bakmadığım kanatlı çeşidi kalmadı desem yalan olmaz,ulubat kuş cennetinden satın almıştım bir çoğunu yavru olarak,güvercinler,her çeşit süs tavukları,sülünler,ne ararsanız var,fazlasını satıyorlar,üzerinde ayet yazan sülün ün tüyünü çerçeveletmişler sergiliyorlardı,nasa dan bile gelmişler incelemek için,şu an birkaç bıldırcından başka birşeyim kalmadı,güzel hobin le hoş vakit geçirmeni dilerim

cevat abi senin yaşadıgın yerdede saglam kuşçular var bir çif güzel saglam damarlı bulup çoğalta bilirsin bence deger .
bende av merakıda var hatta lisanlı avcıyım bu sene pek avlanasamda .
saygılar sevgiler bursaya.

sağol sevgili kardeşim güzel dileklerin için eger yavrulardan vasatı geçen olursa ben seni seve seve davet ederim aklımdasın .

Senin yavrular güzel çıksında ne zaman olsa geliriz😉
Olmadı bir günde domuz avına gideriz. Sen avlarsın ben izlerim 🙂

Oğğ maşşallah benden bayağı varmış buralarda ben taa yalova dan alıp rize ye bile getirdim çok temiz damarın var ama rize de imkanı yok uçuramazsın atmaca lar pink atıyor 🙂 havada ömrü 5 dk ama yine de besliyorum paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler

eyvallah . domuz avında hiç bulunmadım ama en kısa zamanda buluncam inşallah çok adrenalin oluyomuş hayırlısı.😀

İlerde kısmet olursa bende bir tane 300 win. tüfek alıp sadece domuz peşinde koşmak istiyorum. Ama ülkemizde yivli tüfeğe ruhsat alma şartları ve tüfek fiyatları malum 😡

hahahah bence aklından bıle geçirme yivli tüfeğin vergisi bile bela bence en iyisi super poze tanımam üstüne .
ruhsat işi için gereken evraklar aynı tufek alırken salık raporu sıkıntı ist da heyete girmesi dert ama sen o aşamaya gel ben seni yonlendiririm 🙂)

Oğğ maşşallah benden bayağı varmış buralarda ben taa yalova dan alıp rize ye bile getirdim çok temiz damarın var ama rize de imkanı yok uçuramazsın atmaca lar pink atıyor 🙂 havada ömrü 5 dk ama yine de besliyorum paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler

sevgili kardeşim bu kuşların içinde rizeden sevgili kardeşim OSMAN ÖZÇELİK ve arkadaşlarının kanıda var bu baharda uçmaya hazır olacaklar rizde uçamadıkları için istanbulda uçacaklar eee atmacayı seversenız bukadar sonucuda boyle olur malesef🙂))😀

Sevgili Sedat kardeşim, çok güzel bir hobi...Senelerce besledim...Ama şimdi uygun ortamı bulamadığımdan dolayı kuş bakamıyorum..Yani balkonda zor oluyor senin anlıyacağın..

mrdinlerin nasıl oyun lu mu usta bnde de sabuniler miskiler vardı buya hepsini bitirdim zaman ayıramadığım için bende mardın ve kelebek hastasyımdır

mrdinlerin nasıl oyun lu mu usta bnde de sabuniler miskiler vardı buya hepsini bitirdim zaman ayıramadığım için bende mardın ve kelebek hastasyımdır

dostum bende 15 sene aradan sonra başladım şu aralar yavru alıyorum inşallah baharda sökmeye başlıcam bakalım oyun durumuna göre ayırcam ben sadece mardin besliyom yeni başladıgım için daha tam randımanlı oynayan yok ama iyi yolda gidiyoz hayırlısı.

Sevgili Sedat kardeşim, çok güzel bir hobi...Senelerce besledim...Ama şimdi uygun ortamı bulamadığımdan dolayı kuş bakamıyorum..Yani balkonda zor oluyor senin anlıyacağın..

balkon gerçekten zor abi bende balkonu denedim olmayınca babamın terasa sıçradım şimdi keyif yapıyorum baharda daha guzel olacak inş.

Back