DIGITAKA'dan Kamış Siparişi Hakkında

majestic_87

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhaba arkadaşlar digitaka sitesinden kalamar kamışı almak istiyorum fiyatı 105 euro civarında EMS ile kargo bedava gönderim yazıyor son zamanlarda kamış alan varmı sağlam teslim ediliyormu gümrük ücreti ne kadar çıkıyor nereye ödeniyor bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirim iyi günler.

Merhaba, 150 eur altında gelen balık malzemeleri için ithalat vergisi %30 dur. Yani maliyeti ürün faturası + kargo parası +ithalat vergisi olarak düşünebilirsiniz. Fakat sizin senaryoda sanırım ems ithalat işlemlerini kendi yapmıyor dhl, ups gibi. Bu durumda bir gümrük firmasına ithalat işlemi yaptırmanız gerekir adınıza. Bunun da hizmet bedeli firmadan firmaya değişmekle beraber ortalama 900-1500 tl arasındadır.

Merhaba arkadaşlar digitaka sitesinden kalamar kamışı almak istiyorum fiyatı 105 euro civarında EMS ile kargo bedava gönderim yazıyor son zamanlarda kamış alan varmı sağlam teslim ediliyormu gümrük ücreti ne kadar çıkıyor nereye ödeniyor bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirim iyi günler.

Kamış in kırık gelme olasılığı her zaman var.Teslim alırken dikkat etmen lazım başımıza geldi bundan 7 yıl önce 1400 TL lik kamış 2 parça kırık geldi ve para iadesi alamadık iade etmemek için saçma sapan belge istediler.

Kamış in kırık gelme olasılığı her zaman var.Teslim alırken dikkat etmen lazım başımıza geldi bundan 7 yıl önce 1400 TL lik kamış 2 parça kırık geldi ve para iadesi alamadık iade etmemek için saçma sapan belge istediler.
digitaka mı yoksa zenmarket mi hangi siteyi tavsiye edersiniz zenmarket daha özenli kargoluyormuş yorumlarını okumuştum

Back