murat250471
Aktif Üye
Tebrikler CAHİT abi. Ellerinize saglık
Güzel cevabınız için teşekkürler.
Tuzlaya beklerim burda mangal ve rakı bir başka oluyor.
Kahvaltımı genelde orada yapıyorum.Gevrek için söz..Sağlıcakla kalın.Sevgiler..Abi benim içinde tuzlada has fırın var ordan bir gevrek yerseniz çok sevinirim 😀 oranın gevregiğide bir başka olur yani 😀
üstad tebrikler
Sevgili Murat,başarılı avlarını takip ediyorum ve çok mutlu oluyorum.Bölgenin hakkını fazlasıyla veriyorsun.Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum.Güzel bir avı güzelde betimlemişsiniz... Kutlanır bu... devamı rastgele....
Tebrik ederim cahit abi ve afiyet bal şeker olsun🙂
Cahit Agabey tebrikler, baliklar sahane, anlatim muthis. Panic prey ile lufer ve kofanalar aldik hizli sarimla, ama levrek denk gelmedi. Popper oldugu icin cok dalgali ve kopuklu suda denemiyorum is yapmaz diye ama sanirim hata ediyorum, sizin rapora gore firtinali denizde is yapmis. Levrek icin yavas sarmak gerekiyor sanirim.
Bu arada bone white shiner rengini hicbiryerde bulamiyoruz, bendekini denizde biraktim, yenisini tum sitelerde aradim, telefon actim ama nafile. Ne Mersin de, ne Adanada malzemecilerde yok. Toptancisinda bitmiscgaliba. Lufer bunun hastasi.
Her daim rast gelsin, kazasiz belasiz avlar dilerim.
Bunu söz saydım.Tuzla'ya yolum düşerse mutlaka uğrarım.Sağlıcakla kalın.Mutlu kalın.Sevgiler..