DİKİLİ LEVREK'LERİ

Cahit Agabey tebrikler, baliklar sahane, anlatim muthis. Panic prey ile lufer ve kofanalar aldik hizli sarimla, ama levrek denk gelmedi. Popper oldugu icin cok dalgali ve kopuklu suda denemiyorum is yapmaz diye ama sanirim hata ediyorum, sizin rapora gore firtinali denizde is yapmis. Levrek icin yavas sarmak gerekiyor sanirim.
Bu arada bone white shiner rengini hicbiryerde bulamiyoruz, bendekini denizde biraktim, yenisini tum sitelerde aradim, telefon actim ama nafile. Ne Mersin de, ne Adanada malzemecilerde yok. Toptancisinda bitmiscgaliba. Lufer bunun hastasi.
Her daim rast gelsin, kazasiz belasiz avlar dilerim.

Sevgili Berker,ilk defa çalkantılı bir suda PANIC PREY çalıştı.Aslına bakarsan bu suda bu kadar çabama rağmen Levrek alamıyordum.Sadece denemek için attığımda,yavaş sarımda levrek atlayınca şaşırmadım desem yerinde olur.Denemem sonuç verince devam ettim ve başarılı bir avla döndüm.Ama bir gerçek varsa on-onbeş avımda bir kez böyle denk geldi.Kesinlikle senin gibi düşünüyorum.PANIC PREY durgun suda çok daha başarılı.Çünkü çok levrek aldım.
BONE WHİTE SHİNER bulman imkansız gibi bir şey.Çok aradım bulamadım.Bakmadığım yer kalmadı...
Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.

Back