DİKİLİ SEYAHATİ

reelmaster

Daimi Üye
Tepki
4,450
Ödül
113
11-16/ 07 tarihleri arasında Dikilideyim. Kendi aracımla gideceğim için ulaşım problemim yok.
Tanışmak buluşmak veya birlikte avlanmak isteyen arkadaşlar 0542 624 57 74 ten iletişime geçerlerse sevinirim.

Oncelikle hayirli yolculuklar dileyeyim Akif abi. Forumda öğrenip kendimi geliştirmek için okadar çok yorumunu, incelemeni okudumki gıyabında tanışmış gibi hissediyorum. Hele ki böyle bir fırsat çıkmışken av bahane sadece vaktin olursa sohbet etmek için bile gelirim sende uygun olursan. Dikilide pek mera bilmiyorum ne yazıkki benim av saham değil fakat bir organizasyon olursa ona da katılmak isterim.

Oncelikle hayirli yolculuklar dileyeyim Akif abi. Forumda öğrenip kendimi geliştirmek için okadar çok yorumunu, incelemeni okudumki gıyabında tanışmış gibi hissediyorum. Hele ki böyle bir fırsat çıkmışken av bahane sadece vaktin olursa sohbet etmek için bile gelirim sende uygun olursan. Dikilide pek mera bilmiyorum ne yazıkki benim av saham değil fakat bir organizasyon olursa ona da katılmak isterim.
Anıl Haberleşiriz. İzmire geçme şansımda olabilir.

Kazasız belasız bir yolculuk diliyorum
Çeşmedeyim Yolun düşerse beklerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back