Dikkat !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uozkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler, şahsın satış sonrası tutum ve davranışlarını görünce böyle bir olayın yaşanacağını düşünerek ürünü kargodan alınca video ile tespit ederek, ödeme dekontu ve aramızda geçen messenger yazışmaları dökümü ile birlikte SİBER SUÇLAR a online ihbarda bulundum. Yani olay şu anda adli bir vak a zaten....Oradan gelecek cevaba göre Savcılık ve gereken farklı mecralarda da olayın takibini yapıyor olacağım. Dediğiniz gibi; bu tarz kişiler olayı yanına kar kalacağını düşünerek hareket ediyorlar. Ancak, sizin örnekte de olduğu gibi 6 yıl hapis ve para cezası ile karşılaşabileceği aklına gelmedi sanıyorum.
Aynen öyle şimdi 500 senden aynı anda 20,30 kişiye yapsa tatili çıkardı. Parayı alamıyorsun evet vatandaşta kar zannediyor yiyor içiyor eğleniyor gerisini düşünemiyor. Cezaevi kurtuluş zannediyor ,Ya Allah? Hesap? Diğer taraf senin vebalin? Veya ötekilerin. İşte biz Türk milleti en azından asil olarak yetişenler Allah korkusu ve aile terbiyesi ile büyürken bazıları kar zannediyor ... İnşallah kısa sürede hakettiğini bulur eğer benim yapabileceğim birşey olursa bende polis ve emniyet çevresi biraz fazla elimden geleni yaparım . Tekrar geçmiş olsun.

@uozkan
Çok geçmiş olsun,
böyle şahsiyetsiz satıcılar haram para için maalesef dürüst satıcılarıda çok etkiliyor,
işallah kısa sürede çözüme ulaşırsın.

dip not;
Bu devirde Baba'na bile güvenmiyeceksin.!

@uozkan
Çok geçmiş olsun,
böyle şahsiyetsiz satıcılar haram para için maalesef dürüst satıcılarıda çok etkiliyor,
işallah kısa sürede çözüme ulaşırsın.

dip not;
Bu devirde Baba'na bile güvenmiyeceksin.!

Eyvallah abi, arada böyle 3-5 şahsiyetsiz çıkıyor maalesef... Neyse yapılması gerekenleri yapıyorum, yakın zamanda çözülecek inşallah...

Back