Dişli savaşlarina hazırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tAco
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Owner igneli olan gayet basarili bence guzel takim olmuş galvaniz olan igne varsa onu kullanin derim, rapaladaki carpmada yemli hirsizli takimda da tercihimdir

owner iğneyi ilk defa deniyorum ,biraz pahalı geldi pakette 9 tanesi 8,5 tl
ama keskinliğine ve inceliğine vuruldum ve aldım🙂
beklentim çok yüksek

Cok kaliteli igne uretiyorlar harbiden ben uclu carpmasindan aldim rapala icin ,
Luferde daha beni uzdugunu hatirlamam cok keskin ve ince zarif saglam yapisiyla degdigi gibi balik ustunde kaliyor

Avı kanlı olsun 🙂 Ben çok akıntı yoksa olabilecek en sade takımı kullanıyorum, akıntı varsa da minik birfırdöndü ekliyorum araya. Balık bolsa gerisi teferruat tabiki 🙂

hepsi çok güzel görülüyor ben olta ucuna takılan fosforlardan monte etmeyi düşüyorum mantara deneyen varmı 🙂 nasıl olur

hepsi çok güzel görülüyor ben olta ucuna takılan fosforlardan monte etmeyi düşüyorum mantara deneyen varmı 🙂 nasıl olur

Denemekten ne zarar cikar.iki olta atarsiniz tekini fosforlu digerini normal atatsiniz aradaki farki bir sure izlenebilinir.
Bu benimde aklima geldi ama hiç denemedim.illaki denenmiştir.

oncelıkle yapmıs oldugunuz takımlar cok guzel ellerınıze saglık bu arada 3 gundur fosforlu mantar denıyorum bır sonuc alamadım anladımkı fazla fosfor balıgı urkutuyor onun yerıne fosforlu gezerlı klıps kullanıyorum resımdekı urunu aynı kursun arkasında yaptıgımız ıslemın aynısı bu sekılde dırek bedene vurus gelıcegı ıcın balık vuruslarınıda cok ıyı hıssedıyorum fosfor asagıda kalıyor yemde yukarıda bu sekılde ıyı sonuc alıyorum bu arada benımde yaptıgım nacızane takımım bu sekılde..

Wb8X6Q.jpg

6mpDl9.jpg

Back