Disliler icin calismaya devam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RebellioN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RebellioN

Aktif Üye
Tepki
99
Ödül
53
IMG_20171031_201811.jpg IMG_20171031_201741.jpg
Arkadaslar ip misina olarak hangi marka ve kac beden kullaniyorsunuz..
İgneleri vmc ve mustad olarak seviyorum ,mustadlar capraz olanlari basarili baya owner ve sasame igneler vardi onlardanda birer calisma yaptim..
Ptesi deniycem kismetse sarap mantarlarim vardi jilatin ile kapladim hazir mantarlarda stok bitti

Kolay gelsin, çok güzeller. Nacizane tavsiyem takımlarını bu şekilde bırakma. Nalburlarda satılan sert köpükler yada bulabilirsen ( biraz daha maliyetli ) balıkçılarda eva takım sarma halkaları var. Açıkda duran takım her zaman için sıkıntı.

Noyan çalışmaların güzel,
hırsız ara köstekleri çift kat yaparsan daha sağlıklı olur,
tek misinayı lüfer ailesi anında keser,
birde bir-kaç balık aldıktan sonra hırsız iğneyi çekiştir, kopmazsa sağlamdır kullanmaya devam,
kaçan balıklar hep diş kesiklerinden dolayı kaçıyor.

@RebellioN Güzel olmuş elineze sağlık nacizane tavsiye 0.14 örgüden cift kat en alt iğneden işleyerek yapıyorum takımı ipin halka olarak kalan kısmı yorgan iğneye takması kolay oluyor mantara takarken . Rastgele 🙂

yemlı avlarda takımı ıp mısına ıle yapıldıgında verımı dusurur sebebıde su ıp mısınada gerılme payı sıfırdır anı cınekop vurusları sert olur halıyle bır kac balık alındıgında ıp mısına mukavıyetını yıtırır ve kopar ayrıca ıp mısına ıle yemlı takım yapıldıgında dolanma sorunuda cok olur bu konuda en basarılı mısına mono mısınadır takımlarınızda mumkın mertebe esneme payı orta derecede olan mono mısına tercıhını yapın .

yemlı avlarda takımı ıp mısına ıle yapıldıgında verımı dusurur sebebıde su ıp mısınada gerılme payı sıfırdır anı cınekop vurusları sert olur halıyle bır kac balık alındıgında ıp mısına mukavıyetını yıtırır ve kopar ayrıca ıp mısına ıle yemlı takım yapıldıgında dolanma sorunuda cok olur bu konuda en basarılı mısına mono mısınadır takımlarınızda mumkın mertebe esneme payı orta derecede olan mono mısına tercıhını yapın .
Teşekkürler Vural Bey sagolun

Powerline mavi kapli misinasi dugum mukavemeti falan baya guzel 6-7 cesit misina var powerline misinalarda en memnun kaldigim urunu

Noyan çalışmaların güzel,
hırsız ara köstekleri çift kat yaparsan daha sağlıklı olur,
tek misinayı lüfer ailesi anında keser,
birde bir-kaç balık aldıktan sonra hırsız iğneyi çekiştir, kopmazsa sağlamdır kullanmaya devam,
kaçan balıklar hep diş kesiklerinden dolayı kaçıyor.
Evet bu bilgiler çok önemli. Hırsız iğnenin bağlantısını her atıştan sonra kontrol etmek çok önemli. Birkaç defa elimde kaldı yem değiştirirken.

Back