Diy Çalışma Masası

Elinize sağlık güzel olmuş. Bende böyle birşey düşünüyorum. Sezonu kapattıktan sonra çapari bağlamaya başlayacağım.

Gazeteden iğne yere düştü, resimlerin arasında iğneyi bulamadım sorunları yaşıyordum. Bu belki çözüm olur, Özellikle havya ile çalışırken ev masasına damlamasın diye 10 takla atıyordum.

Al başına belayı bul bulabilirsen. Bende bir kere zoka hazırladıydım. Kanca kutusundan kancanın biri koltuğun arasına düşmüş. Çocuğu koltuğa koyduğumda eline oraya sokup duruyordu bende ne var orada diye bir bakayım diye kanca elime battı. İçim cız etti valla çocuğa batsaydı çok kötü olurdu. Bu yüzden sizin tezgahınız bana örnek oldu. Emeklerinize sağlık tekrardan

Balık ile ilgili değil. Evde çocuğun oyuncağı bozulur, tamir ederim. Elektirikli bir aletin teli kopar, hiç olmadı kafama göre biryerlere led ışık takarım, denerim bozarım, yaparım. Hırdavat meraklısıyım.
ok ben de elektronikçiyim de, balıkla ilgili ne olabilir diye merak ettim acaba lehimle telli takım hazırlamak gibi falan mı diye.

Back