Dremel Tarzı Ev Yapımı Alet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selim_ist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi merakla bende bosch fimasından orjinal dramel getittirdim,drameli bosch almış aparatlarıyla birlite ama kullanmak daha kısmet olmadı,komşulardan dolayı pek çalışmak mümkün oluyor,bir sağdaki gececi,bir soldaki gececi,bir benim oğlan gececi,merak var takım desen gırla,zaman bol ama özgülük yok,evin çelik çatısı 6 ay sürdü önceki yıllarda,daha tık yaparken tependeler bekle akşam 6 olsun gececilr uykusunu alın akşam ezanına kadar ne yapabilirsen,matkap çalıştımak bile sitrese sokuyor insanı,bodrum olsa belki ses fazla yayılmaz ama bitişik nizam evlerde ev müstakil olsa dahi ses çok geçiyor,insan böyle olunca soğuyor

eline sağlık guzel olmuş guzel işlerde kullanman dileğiyle. Birde tavsiyede bulunayım motorun ucuna taktığıniz klemens vidalardan dolayı çok fazla vibrasyon yapıp elinizi ağrıtacak onun yerine baska bir çözüm bulmanız gerekecek.

Gercegi soyliyim, gittim bir dremel aldım. Çünkü yaptıgım alet kesmelerde iyi ama delme işlemlerinde zorluk çıkarttı. Her ne kadar şarjlıda olsa gercekten uzun kullanımlarda sıkıntı yarattı. Cam üstüne yazı yazmak için aldım. Yaptıgım çalışmaları sizlerle paylaşacagım yakında.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Bende 3000'i var... Ufak el işleri için ideal bir makine... 4200 de yeni modeli olmalı... Ben tavsiye ederim 🙂

Back