Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dubai'de Balik Serüvenlerim -1

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir sureligine is nedeniyle balik seruvenlerime birlesik arap emirliklerinde devam edecegim.

Malesef ucak sinirlamalari nedeniyle bircok ekipmanimi getiremedim ama zamanla buranin kurdu olacagimdan eminim.

Iyi Seyirler , takip etmek icin kanalima uye olmayi ve bildirim ziline tiklamayi unutmayin. :)

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Melih yakaladığın Portakal benekli Travelly nin 50 cm den büyüğüne rastlamadım ama mücadelesi zevkli ve yediğim en lezzetli balıklardan biridir. Direk açık denize bakan dik kıyılarda dikkat et bunun amca oğlu Giant Trevelly oltana binmesin.. Kaç saniyede spooled olduğunu bile anlayamazsın .
160 lık popper - 130 gr atar shore jig kamış - 14.000 lik twinpower sw ve 0.42 300 mt ip 10 metrede sağlam halat al !
Bu arada Halat balık için değil ! Sen kendini bir yere bağla diye :koptum::koptum::koptum:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Melih
Sen ki İstanbul Boğazında balık avlamış birisin, sana nedir ki BAE denizleri.
O zargana için buralarda neler vermezler bu aralar.. Ölüsünün fiyatı 70 Lira.

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Tebrikler Melih abi guzel bir av olmus.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Melih yakaladığın Portakal benekli Travelly nin 50 cm den büyüğüne rastlamadım ama mücadelesi zevkli ve yediğim en lezzetli balıklardan biridir. Direk açık denize bakan dik kıyılarda dikkat et bunun amca oğlu Giant Trevelly oltana binmesin.. Kaç saniyede spooled olduğunu bile anlayamazsın .
160 lık popper - 130 gr atar shore jig kamış - 14.000 lik twinpower sw ve 0.42 300 mt ip 10 metrede sağlam halat al !
Bu arada Halat balık için değil ! Sen kendini bir yere bağla diye :koptum::koptum::koptum:
Abi çok güzel balık gerçekten mücadelesi de enfes.Araba tedarik edince yemek üzere de balık avına çıkacağım.

Abi burada kıyıların derinliği genellikle iki ila 4 mm en uzak mendireklerde beş 10 metreyi buluyor.shore jig için 1.5-2 saat uzaklıklarda meralara gitmek lazım ama çevre edinmeden tek gitmek riskli olur.

Çoğu ekipmanı mı getiremedim maalesef yavaş yavaş tedarik edeceğim.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Melih
Sen ki İstanbul Boğazında balık avlamış birisin, sana nedir ki BAE denizleri.
O zargana için buralarda neler vermezler bu aralar.. Ölüsünün fiyatı 70 Lira.
Teşekkür ederim abi

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi çok güzel balık gerçekten mücadelesi de enfes.Araba tedarik edince yemek üzere de balık avına çıkacağım.

Abi burada kıyıların derinliği genellikle iki ila 4 mm en uzak mendireklerde beş 10 metreyi buluyor.shore jig için 1.5-2 saat uzaklıklarda meralara gitmek lazım ama çevre edinmeden tek gitmek riskli olur.

Çoğu ekipmanı mı getiremedim maalesef yavaş yavaş tedarik edeceğim.
Melih, Cumeyra sahilinde yarım adanın ucunda, halk plajı vardı. Bölge demir sahası olduğu için iki kez av yaptım. Orada kııyıda bile derinlik 10 metreydi ! Eğer hala eski halindeyse mutlaka uğra .. Özellikle kanal açıksa batı burnu trofe GT lerin uğrak noktasıdır. 50 cm lik portakal benekliler bile sana yeter de artar.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Melih, Cumeyra sahilinde yarım adanın ucunda, halk plajı vardı. Bölge demir sahası olduğu için iki kez av yaptım. Orada kııyıda bile derinlik 10 metreydi ! Eğer hala eski halindeyse mutlaka uğra .. Özellikle kanal açıksa batı burnu trofe GT lerin uğrak noktasıdır. 50 cm lik portakal benekliler bile sana yeter de artar.
Palm jumeirah girişinde soldaki kanalı mı diyorsun abi Whatsapptan sana yazarım bazı yerlere giriş kısıtlı çünkü ama mutlaka bakacağım . 🙏👍🏻

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dünkü avdan görüntüler ..Lrf seyahat kamışım kırıldığı İçin elimde sopa gibi bir kamışla av yapabildim idare edin :)

Dubai’de baitcasting takımı ile yaptığım ilk avım.Çoğu ekipmanımı getiremediğim için elimdeki shorejig kamışını kullanmak durumunda kaldım ama başarılı bir av oldu.

Takim bilgileri:

Kamis : Obei Hurricane 3m 16-70gr Baitcasting
Makine : Shimano Exsence DC 17 XG
Misina : Varivas High Power 4x 1.5 pe
Lider : Seaguar XR 0.37mm Florokarbon
Sahte : Shimano salvage solid 60, Duo vibe 75, AliExpress 12,5gr metal vib, Major craft jigpara 15gr, Jackson gallop 20gr
Kamera : Gopro hero 10 4k 60fps superview