Dubleks daire alınır mı ? Oturan var mı ? Yorumlarınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben dublex daire alacak olsam açıkta kalan her yeri elden geçirir, yeniden izolasyon yaptırır öyle otururum..

Doğrudur abi öyle şeyler duyuyoruz fakat bende bir inşaatçı olarak öyle dubleks yapıp teslim etsek bizi ayağımıza taş bağlayıp denize atarlar😀

Dubleks bir evde büyümüş biri olarak muhakkak artilari ve eksileri vardir zaten bir çok bilir kişi yorum yapmış,
Ben başka bir pencereden bakacağım konuya,
Özellikle annemin yıllardır şikâyet ettigi konu şuydu bizim evde alt katta salon, mutfak,banyo,ebeveyn yatak odasi var üst katta ise yine salon,ufak bir mutfak,wc ve 2 tane çocuk yatak odası mevcut,
Haliyle ben ve kardeşlerim sanki farkli bir evde kaliyor gibi bir tek duş almak için alt kata iniyorduk(şimdi ben evlendim evden ayrıldım diğer kardeşlerim maalesef ki buna devam ediyor) aile içi iletişim ve bağlılık biraz ayrılıyor gibi oluyor,
Herkeste olur mu bilemem önceleri ben de çok inanmıyordum ama şimdi dışarıdan bir gözle baktığımda doğruluk payı var,
Not: Şu sıralar Üsküdar'daki binamiz kentsel dönüşüme girecek ve babam annemin zoruyla dubleks yerine 2 daire almayı planlıyor hem maddi hem de manevi açıdan bana da mantıklı geliyor,
Ama terasın havası da bambaşka oluyor oda ayrı bir konu,
Seçim size kalmış,
Rastgelsin

Konuyu acan ve yorumlayan arkadaslara cok tesekkurler, Evimde yasamadan bilgi sahibi oldum 😉

Back