DUEL HARDCORE X8 Pe Misina Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan milanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fladen maxsimus serisi de kusgozu ve yıpranma konusunda gayet başarılı ve gayet ekonomik bur ip misinadir .cekeri de gayet yüksektir ben 0 12 kullanıyorum şimdi eskiyince 0v10 kullanicam hem sağlam hem hesaplı..bu seri yeni çıktı yakın bir geçmişi var her yerde bulamazsınız belki

duel i tavsiye üzerine aldım, ve direkt çöp... belki de sonraki üretimler çürük bilemiyorum. platın da %50 indirim yapması pek hayra alamed değil zaten. İp yumuşacık pürüzsüz eyvallah ama hem tiftiklenmesi hem de çekerinin düşük olması beni delirtti.
valla bende plat tan indirim üzerine şipariş verdim hem de bayağı çok açıkcası kıllanmadım değil nette bakıyorum gayet uygun bir fiyati var şu anda iptal mi etsem diye düşünüyorum.

valla bende plat tan indirim üzerine şipariş verdim hem de bayağı çok açıkcası kıllanmadım değil nette bakıyorum gayet uygun bir fiyati var şu anda iptal mi etsem diye düşünüyorum.
Hocam adamlar postaya vermediyse direkt iptal ettir bence.
Kuzenim de alacaktı son saniye durdurdum🙂

Hocam adamlar postaya vermediyse direkt iptal ettir bence.
Kuzenim de alacaktı son saniye durdurdum🙂
Senin dediklerin üzerine iptal ettirdim ancak Plat'da iki posta Duel hardcoreları indirime sürdüler yarı fiyatına iki indirimde 1 günde bitti ellerinde mal kalmadı adamların biraz yabancı forumlardan bu misina hakkında okudum gayet iyi buluyorlar. Hocam yanılıyor olmayasın

Duel hardcore tiftiklenme eh evet. Düğüm mukavemeti tek başına klipse bağlarsan evet ama fg ile sorun yok, güç ise evet güçlüdür. Lakin hani öyle süper böyle şahane misina değildir. Ben şu anda 1.0 varivas avani sae bass max power kullanıyorum. Gerçekten aşırı memnunum.

Duel hardcore tiftiklenme eh evet. Düğüm mukavemeti tek başına klipse bağlarsan evet ama fg ile sorun yok, güç ise evet güçlüdür. Lakin hani öyle süper böyle şahane misina değildir. Ben şu anda 1.0 varivas avani sae bass max power kullanıyorum. Gerçekten aşırı memnunum.
Teşekkür verdiğiniz bilgiler için 1.2 varivas avani sae bass max power kullandım hata benden kaynaklandı sanırım ama iki kere patlattım misinayı başka misina arayışım ondan bu misina işi kişiden kişiye çok değişiyor benim farkettiğim

ne demek istediniz anlamadım tek başına klipse mi bağlamalıyım

ne demek istediniz anlamadım tek başına klipse mi bağlamalıyım

Normalde ip kullanırken öne bir FC veya mono leader kullanılır. Bu da en sağlam FG düğümle bağlanır. Klipse de düğümü leader la yaparsın.
80cm veya kamışın uzunluğuna göre makineye en yakın halkanın önüne gelecek kadar olur bu leader. Tamamen seçim meselesi.
2 ayrı leader yapanlar bile var.ip e ip leader sonra FC leader gibi...

Klipse leader'sız ipi direkt düğüm atarsan çekeri çok çok düşer.
Sevgili kayabalığı arkadaşımız bunu söylemek istemiş.

Ben bu duel ile tecrübelerimi yaşadıklarımı yazdım.
Bir daha almayacağım gibi kimseye de tavsiye edemem.
Memnun kalan arkadaşlar olabilir, sizin de gördüğünüz gibi memnun kalınacak çok fazla ip var, öte yandan da her ipin bir kusuru var.
Hiç kusuru olmayanın fiyat kusuru var 😀

Back