Düğümsüz Dip Köstekli Olta Takımı

Benim böyle takımlarda kafama sadece şu soru takılıyor. Balık bu boncukları merak edip yaklaşırmı yoksa farklı bir nesne olarak algılar uzaklaşırmı. Ama verilen emek için tebrikler

Balığa gittiğimde genelde iki olta atıyorum , bu sefer gittiğimde özellikle şunu deneyeceğim birinde sadece misinalı takım birinde boncuklu takım, bakalım avcılıkda bariz fark olacak mı ? daha önceki avlarda boncuklu takımlar kullandım ama kıyaslama yapmamıştım. hangisinin daha avcı olduğunu tam olarak tespit edelim...

Balığa gittiğimde genelde iki olta atıyorum , bu sefer gittiğimde özellikle şunu deneyeceğim birinde sadece misinalı takım birinde boncuklu takım, bakalım avcılıkda bariz fark olacak mı ? daha önceki avlarda boncuklu takımlar kullandım ama kıyaslama yapmamıştım. hangisinin daha avcı olduğunu tam olarak tespit edelim...

Merhaba Arkadaşlar,

iki oltatı da denedim hem bocuklu hem boncuksuz.
her ikisi de güzel iş çıkardı , balık olunca boncuğa bakmıyor sanırım 🙂

25-30 parça balık aldık bunlar benım payıma düşenler,

hedef minekop tu ama onu bulamadık ... 🙂

yeni bir dip oltası şekli gördüm onu deneyeçeğim sebebini de oltanın fotosu ile paylaşacağım ...

d812a2dc628920b38f91bf66735bd832.jpg
23e18db8fae9209353165efe701f3d4e.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

iki oltatı da denedim hem bocuklu hem boncuksuz.
her ikisi de güzel iş çıkardı , balık olunca boncuğa bakmıyor sanırım 🙂

25-30 parça balık aldık bunlar benım payıma düşenler,

hedef minekop tu ama onu bulamadık ... 🙂

yeni bir dip oltası şekli gördüm onu deneyeçeğim sebebini de oltanın fotosu ile paylaşacağım ...

d812a2dc628920b38f91bf66735bd832.jpg
23e18db8fae9209353165efe701f3d4e.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan Bey bu ara güzel haberler geliyor sizden. Devamı olur umarım. Tebrikler

Back