Ege'ye Yerleşme Planım Hakkında Görüşlerinize Ihtiyacım Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhayyer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam sizin adınıza çok sevindim bir çok yorum gelmiş zaten benim size naçizane yorumum bir çadır ve biraz malzeme alıp taşınacağınız yere taşınmadan önce ufak bir kamp turu yapmanız. Hani şöyle 1 aya yayılacak bir ege akdeniz turu ile hem unutulmayacak anılara sahip olur hem de en doğru seçimi yapabilirsiniz diye düşünüyorum 🙂

Hocam sizin adınıza çok sevindim bir çok yorum gelmiş zaten benim size naçizane yorumum bir çadır ve biraz malzeme alıp taşınacağınız yere taşınmadan önce ufak bir kamp turu yapmanız. Hani şöyle 1 aya yayılacak bir ege akdeniz turu ile hem unutulmayacak anılara sahip olur hem de en doğru seçimi yapabilirsiniz diye düşünüyorum 🙂
İşte şimdi tam da yapmaya çalıştığımız bu🙂 Ama maalesef süre o kadar uzun olamayacak.

Ben çok yeniyim her şeye de atlıyorum zaten konu açılsın ben de elimden geldiğince yardımcı olurum 🙂
İlk girişim önemlidir
Siz tecrübelerinizle bir sayfa hazırlarsınız, sonra peşinizden gelenler de eksikleri yazarlar, varsa yanlışları söyler doğruları yazarlar.
Ben anlamam hiç kampçılıktan, tanıdığım kadarıyla düğer yönetici arkadaşlarım da tecrübeli kampçı değiller.
Bu nedenle ilk ateşi siz yakarsanız ateşi diri tutacak diğerleri gelecektir.
Biz de ilgi görürse kampçılık için ayrı bölüm açarız

Back