Muhayyer
Daimi Üye
- Adı
- Adem
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim, hepimiz için.Hakkınızda hayırlısı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim, hepimiz için.Hakkınızda hayırlısı.
İşte şimdi tam da yapmaya çalıştığımız buHocam sizin adınıza çok sevindim bir çok yorum gelmiş zaten benim size naçizane yorumum bir çadır ve biraz malzeme alıp taşınacağınız yere taşınmadan önce ufak bir kamp turu yapmanız. Hani şöyle 1 aya yayılacak bir ege akdeniz turu ile hem unutulmayacak anılara sahip olur hem de en doğru seçimi yapabilirsiniz diye düşünüyorum![]()
Çok sevindim hocam kamp konuları hakkında aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olurum çorbada tuzumuz olsunİşte şimdi tam da yapmaya çalıştığımız buAma maalesef süre o kadar uzun olamayacak.
Bu anlamda eşim de ben de sıkı kampçılarız. Aslında forumda böyle bir başlık açılsa iyi olurdu.Çok sevindim hocam kamp konuları hakkında aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olurum çorbada tuzumuz olsun![]()
Ben kullanıyorum, haftaiçi akşamları, haftasonu full Yenifoça'dayım@Muhayyer Merakla bekliyorum fotoğrafları, bilgileri
Cuma akşamından pazar akşamına Eski Foça'dayım, müsait olursanız bir çay, kahve, kullanıyorsanız akşamüstü bira rakı için beklerim
İyi tatiller...
Böyle toplanılırsa ben de kullanıyorumBen kullanıyorum, haftaiçi akşamları, haftasonu full Yenifoça'dayım![]()
Siz açın, biz destekleriz.Bu anlamda eşim de ben de sıkı kampçılarız. Aslında forumda böyle bir başlık açılsa iyi olurdu.
İlk girişim önemlidirBen çok yeniyim her şeye de atlıyorum zaten konu açılsın ben de elimden geldiğince yardımcı olurum![]()