Ege'ye Yerleşme Planım Hakkında Görüşlerinize Ihtiyacım Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhayyer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş geldin Adem abi. İstanbul'da doğmuş, Ankara'da büyümüş ve şuan İzmir'de yaşayan biri olarak harika bir karar olduğunu düşünüyorum. Sadece şehir yaşamlarını baz alarak bunu söyledim. Umarım bundan sonraki hayatınız çok daha güzel ve mutlu geçer buralarda.
Sinan çok sağol güzel dileklerin için. Çıktık bi yola bakalım hayırlısı. Ben de çok istiyorum artık şu şehir stresinden uzaklaşmayı, dediğin gibi umarım her şey çok güzel olur. Benim ve hepimiz için.

Valla gezmeye gitmişken bile olta atardım ben 🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma başıma geleni. Shore jig, spin, lrf, surf kamışı ne varsa yanıma aldım. Bi akşam biraz spin çalışayım dedim ve bir de bakarım sahte çantamı olduğu gibi evde bırakmışım. Hay bin kunduz. Moralim acayip bozuldu ama baktım tutamıyorum ben de gittim Fethiyenin meşhur balık pazarına, çağırdım müzisyenleri çal kardeşim dedim. 🙂

Tabii ki, dönerken sizdeki ekipmanları deneme amaçlı bırakırsanız neden olmasın🙂
Gelene kapımız her dem açıktır evelallah, bekleriz.
Gelirken sizin için en sevdiğim 2 dene el oltamıda getireceğim mirim. Göz nuru takımlarımın özelliği aşşağıdadır.
Atar : Gopana gadar.
Drag : Avuç içi yandırmaca.
Çeker : Goluna guvvet.
Kapasite: Daşana gadar.

Sorma başıma geleni. Shore jig, spin, lrf, surf kamışı ne varsa yanıma aldım. Bi akşam biraz spin çalışayım dedim ve bir de bakarım sahte çantamı olduğu gibi evde bırakmışım. Hay bin kunduz. Moralim acayip bozuldu ama baktım tutamıyorum ben de gittim Fethiyenin meşhur balık pazarına, çağırdım müzisyenleri çal kardeşim dedim. 🙂
Sonunu güzel bağlamışsın 🙂
Ama gerçekten tam o farkındalık ve moral çöküntüsü anını çok iyi anlıyabiliyorum 🙂

hayırlı olsun.
bahsettiğiniz kriterlere göre çok yer var ama sizde biliyorsunuz oralarda km uzaklık çok büyük bir kriter değil varsın olsun 70 km uzakta marinası hastanesi sonuçta istanbulda 10 km lik yolu 1-2 saatte almaya alıştık. uzak mesafede akan trafik problem değil. şartlarınızı zorlamadan kafanızı dinleyebileceğiniz en uygun yer sizin için en idaeal yerdir.

Back