Eken h9 ile su altı çekimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enginson

Daimi Üye
Tepki
7,650
Ödül
113
daha önce aksiyon kamerası tavsiyesi istemiştim sizlerden, @duke_nukem akif kardeşimin tavsiyesi üzerine Eken h9 almıştım. bir kaç deneme çekimi yapmıştım su altında ilk defa çekim yaptım. elime aldığım krakerlerle balıkları çevreme toplamayı başarıp kısa bir iki video çektim. balıkalrı elle beslemek gerçekten çok keyifli tavsiye ederim.
Yer kuşadası, inanın kendimi zor tuttum LRF yapmamak için. bulunduğum otelde balık tutan da görmeyince bende oltayı hiç indirmedim.

Çok güzel videolar, Kuşadası eskiden balık cenneti idi, çocukluğumuzda bir sini balık yakalardık her seferinde usanmadan onları temizleyip akşama tava isterdik. Şimdi ne balık kaldı ne keyif, Kuşadası gibi yerde her restoranda besi balığı...

Kamera güzel çekmiş gibi genel olarak memnunmusun ? Birde o balıkları görüp nasıl lrf yapmazsın 🙂
Kamera gece çekiminde bir tek çok karanlık çıkıyor, onun dışında memnunum. bu tarz kamera aldığınızda yanınızda yeden batarya kesinlikle olmalı. tahminen bataryası 2 saat gidiyordur.
LRF kamışım arabadaydı hanım bırakmadı olta atan yok bir şey derler diye. hatta bir sabah 5 gibi kalkıp gitmeye niyetlendim ama kalkamadım. zamanımda olmadı açıkçası çocukla aileyle gidince balığa zaman ayıramıyorsun. bende balıkları ellerimle beslemeye karar verdim aldım elime kraker daldım aralarına. 🙂 beslemek te en az yakalamak kadar keyifliydi.

Hocam kameranın ses kalitesi nasıl ?
bende de sj4000 wifi aksiyon kamerası var ses alım kalitesi düşük sizinkini merak ettim?

Engin Abi av videolarını da 4 gözle bekliyorum 🙂 Güle güle kullan. Aynısından almayı düşünüyorum. Bir ara sana danışacağım 😉
inşallah bir ava gidebilsem. biz genelde gece avlandığımızdan bu kamera ile gece çekimi pek net sayılmaz.

Back