Eken h9 ile su altı çekimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakaryada 2 sene okudum geyvede bulundum maalesef öyle. o zamanlar fazla balık merakım yoktu nehir kenarında bir çay bahçesine çok sık giderdim. maalesef hiç temiz göremedim sakarya nehrini. ondan biraz da şaşırdım. doğduğu yer gerçekten çok temiz.
okulunuzun adı neydi.Çay içtiğiniz çay bahçesi ise büyük ihtima Alifuat paşada sakarya Köprüsünün olduğu yerdir.

Güle güle kullan..
O balıkları su altında izlemek, kaydetmek av yapmaktan çok daha güzel..
Kimse olta atmasın ki ürkmesin balıklar, ya da azalmasın..
Onlar tatil köylerinin güzelliklerinden..

Ben besliyorum ama dün bir zıpkıncı girdi, allahtan merayı bilmiyor da eli boş döndü

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle kullan..
O balıkları su altında izlemek, kaydetmek av yapmaktan çok daha güzel..
Kimse olta atmasın ki ürkmesin balıklar, ya da azalmasın..
Onlar tatil köylerinin güzelliklerinden..
Aynen abi katılıyorum. bende gittiğim yerde LRF kamışım yanımda olmasına rağmen avlanmadım balıkları elimle besleyince daha büyük keyif aldım.

Engin abi yakında bi eken h9 da ben alıcam galiba🙂 akşam çekimlerinde kontrast ayarları ile oynasak acaba fark edermi? Kimi akşam çekimleri var youtube de gayet net çıkmış.

Engin abi yakında bi eken h9 da ben alıcam galiba🙂 akşam çekimlerinde kontrast ayarları ile oynasak acaba fark edermi? Kimi akşam çekimleri var youtube de gayet net çıkmış.
ben pek anlamıyorum kameradan ama ışık olan yerlerde çokta kötü çıkacağını sanmam. bir örnek video atayım gece çekimi yaptığım.

aa benımde kendı kameramla bu sene çanakkalede cekım yapmıstım onu eklıyeyımm🙂 vıdeo nasıl eklıyorsuuz

Back