El Yapımı Bazuka Çantam. Bakalım Beğenecekmisiniz.?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel işçilik Mustafa ağabey...

Geçen yaz bir tane de ben yaptım. Dışı tembel işi mat sprey boya. Seyahatlerde çok ilgi çekiyor. Havalı havalı omzumda gezdiriyorum. Genelde "mimar mısınız" diye soruyorlar, içinde olta var deyince ilgi azalıyor, kızlar kayboluyor birden 😀

Emir enteresan tesbite deyinmişsin sende. 😀

Beğenmene sevindim. 🙂

Mustafa abi süper olmuş, gerçekten çok beğendim kılıfta on numara olmuş. Okuma bazukası biraz yavru gibi kalmış 🙂 ama zaten en az 2 yada 3 kamış şart oluyor bir ava giderken buda tam ona göre en kısa zamanda bende yapmayı düşünüyorum.

Sinan'ım eyvallah. 🙂
Sanada yapmaya çalışırız inşallah bir ara,çok zor bizim Çantacıyı ayartmak ama deneriz en azından. 😀

Sevgili Adem çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar hafta sonu avlakda görmüşler,bu haftada boş geçti sanırım. 🙂

Evet maalesef boş geçtik fakat havanın güneşli oluşu tek tesellimizdi.Levrek garantili organizasyon olursa haberimiz olsun.Hoşçakal kendine iyi bak selamlar.

Mustafa abi süper olmuş gerçekten ..Kılıf olaya son noktayı koymuş..Güle güle kullanmanı dilerim..

Musa çok teşekkür ederim.

Ben dememişmiydim fikirleri birleştirince başka güzelliklerde çıkar diye. 🙂
Conta tesbitin süper oldu,aynen ifade ettiğin gibi sert giriyor,henüz denemedim eve gidenince deniyeceğim,dahada süper olacak demektir. 🙂

Beğenmene sevindim. 🙂

Mustafa abi asıl ben teşekkür ederim,🙂
Aynı borudan bende dün başka bir malzeme yaptım ve conta olayını o zaman farkettim.

Aslında kapağı kilitli bile yapabiliriz,basit ve çokda güzel olur.

Mustafa abi süper olmuş gerçekten ..Kılıf olaya son noktayı koymuş..Güle güle kullanmanı dilerim..

Sevgili Ediz,

Beğenmene sevindim,Kılıf her yönüyle işi çözdü,görsellikden önce taşıma olayını çözdü,çıplak boruya asma kemeri ekleme şansı yok gibi başka türlü. 🙂

Mustafa abi asıl ben teşekkür ederim,🙂
Aynı borudan bende dün başka bir malzeme yaptım ve conta olayını o zaman farkettim.

Aslında kapağı kilitli bile yapabiliriz,basit ve çokda güzel olur.

Sevgili Musa,

Kapak olayını biraz daha kılıfı diken arkadaşın vakti olsaydı her türlü çözecektik zaten,ancak aceleden bu oldu,en büyük kısmı hal olduğundan üzerinde çok durmadım zaten. 🙂

Son yazdığın cümledeki ''Aslında kapağı kilitli bile yapabiliriz,basit ve çokda güzel olur'' değimine örnek bir çalışma,resim,v.s. varmıdır,bunuda paylaşırsan sevinirim. 🙂

Mustafa abi hani 10.elinde 11.marifet derlerya sen bunun örneğisin.😀
tek kelimeyle süper olmuş...

Sevgili kardeşim İrfan, 🙂

Beğenmiş olman benim için büyük bir iltifatdır.
Şartlar bazan zorluyor bu durumlarla uğraşmaya,bazan şartlar yetersiz kaldığında maddi durumlarla da alakası olmadan mecburiyet ve daha güzel malzemelerimi korumak amaçla bu daha güzel oluyor.

Bilirimki seninde imkanın ve özellikle zamanın olsa daha iyisini yaparsın. 😀
Selamlar.

Back