El Yapımı Bazuka Çantam. Bakalım Beğenecekmisiniz.?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok beğendim Mustafa abi, bu öncü bir fikir oluşturdu kafamda, Selçuk abi ile de görüşüp daha nasıl geliştirebilirizi konuşup bizlerde birer örnek yapabilriz belki, oyuncağını güle güle güzel avlarda kullanmanı dilerim...

Ümit'im teşekkür ederim.

Bir çalışma yapıp paylaşırsanız bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Selçuk ile çalışırsanız süper bir şey ortaya çıkar kanısındayım,Selçuk kardeşim Kılıf sorununu çözer,birde güzel giydirip ağız kısmına kapak yaptırabilirseniz tam süper olacaktır. 🙂
Selamlar kardeşim.

Mustafa abi çok güzel düşünüp hayata geçirmişsin,ellerine fikrine sağlık.👍

Benimde aklıma kablo kanalından çanta yapmak geldi,şimdi kamışın son halkasını ölçtüm 80 x40 lık bir kanal iş görecektir.

Bu arada senin kullandığın pimaş borunun kapağı içerdeki conta sebebiyle çok sıkabilir,eğer contayı çıkartırsan kapak yerine çok tatlı bir sıkılıkta girecektir.

Güle güle kullan Mustafa
Üzerine dikilen kılıf olayı güzelleştirmiş

mustafa ab. çok güzel olmuş elıne saglık ,gule gule kullan...orjınal olanına 2 spın kamış sıgdırabılıyorum ben,senın yaptıgına en az 3 kamış sığar,çok kullanışlı...

Mustafa abi çok güzel düşünüp hayata geçirmişsin,ellerine fikrine sağlık.👍

Benimde aklıma kablo kanalından çanta yapmak geldi,şimdi kamışın son halkasını ölçtüm 80 x40 lık bir kanal iş görecektir.

Bu arada senin kullandığın pimaş borunun kapağı içerdeki conta sebebiyle çok sıkabilir,eğer contayı çıkartırsan kapak yerine çok tatlı bir sıkılıkta girecektir.

Musa çok teşekkür ederim.

Ben dememişmiydim fikirleri birleştirince başka güzelliklerde çıkar diye. 🙂
Conta tesbitin süper oldu,aynen ifade ettiğin gibi sert giriyor,henüz denemedim eve gidenince deniyeceğim,dahada süper olacak demektir. 🙂

Beğenmene sevindim. 🙂

Güle güle kullan Mustafa
Üzerine dikilen kılıf olayı güzelleştirmiş

Sevgili Şeref çok teşekkürler.

Yorumunu bekliyordum 🙂 Aynen ifade ettiğin gibi kılıf süper oldu ve çok yakıştı,tam bu iş için yapılmış bir kılıf,bende çok beğendim. 🙂
Selamlar.

Mustafa abi güzel olmuş emeğine sağlık.Bu fotolar canon kokuyor!!!👍

Ali'cim çok teşekkür ederim.

Sendende bir şey kaçmıyor,acemi elinden gece vakti bu kadar iş çıktı(foto) 🙂

Hala Lens aramaya devam,halledeceğim inşallah. 🙂
Beğenmene çok sevindim. 🙂

Back