Silikon yemler için çok aradım ama bulamadım bence çok kullanışlı..![]()
bu tarzdan bahsedıyorum her kancaya uygulanabılır
Silikon yemler için çok aradım ama bulamadım bence çok kullanışlı..![]()
bu tarzdan bahsedıyorum her kancaya uygulanabılır
(link)Silikon yemler için çok aradım ama bulamadım bence çok kullanışlı..
Engin senin söylediğine göre silikonların balıktan çok kurtçuklara benzemesi gerekiyor... Sandeeller balığa benziyor ilk denemem o olacak sonrakileri kurt olarak tasarlayacağım... Açıkcası balık şekline aksiyon vermek kolay kurtlarda aynı başarıyı sağlar mıyım bilemiyorum. Bilgilendirme için teşekkürler...LRF için silikon derseniz 4 cm - 10 cm arası boy iyidir ve genelde kurt şeklinde olanlar daha iyidir. silikon ne kadar hareketli olursa o kadar verimli oluyor. LRF mini sandell örnek alınabilir.
örnek bir kaç silikon şekli ;
39242 dosyayı görüntüle39243 dosyayı görüntüle39244 dosyayı görüntüle39245 dosyayı görüntüle39246 dosyayı görüntüle
Bilgilendirme için teşekkürler... Kalıp işini bitireyim deneyeceğim..cheburashka jighead ler, bence iğne seçimi kullanıcıya kaldığı için çok iyi.hiç kullanmadım ama çok merak ediyorum.
Teşekkürler Taha...Silikon yemler için çok aradım ama bulamadım bence çok kullanışlı..
Silikon yapımı çok kolay Engin. Denemeni şiddetle öneririm. Ben her silikonu kalıptan çıkarırken trofe tutmuş gibi seviniyorum 🙂Youtubede silikon ve jighead yapımı ile ilgili bir çok video gördüm. özendim ama yer ve imkan lazım 🙂
abi eskiden çapari bağalrdım takımlar hazırlardım çocuk olduğundan beri elime alamıyorum meraklı herşeyin içine giriyor 🙂 malzemelerimin hepsi annemde kaldı çok yapmak istiyorum ama balığa bile zaman ayıramıyorum bu aralar. yoksa çok fikirlerim var.Silikon yapımı çok kolay Engin. Denemeni şiddetle öneririm. Ben her silikonu kalıptan çıkarırken trofe tutmuş gibi seviniyorum 🙂
Bence güzel olmuş abi.Küçük parçalarla çalışmak çok sıkıcı ve istenilen düzgünlükte şekil verilemiyor...
(link)
(link)