El yapımı silikon sahte

Ultra fosforlular çok özel duruyor.Önümüzdeki kış can yakar gibi

Bende limon takıntısı olduğu için suyla fazla buluşacağını sanmıyorum Fatih 🙂 Aslında kullandığım fosfor 1 gramın 10'da biri kadar 1 gram kullansam gece feneri gibi yanar. Ancak onunda balığı ürküteceğini düşünüyorum...

2 hafta önce ilk başladığım zamanlarda yaptığım 12 cm lik silikonlardan ve daha sonra yaptığım 9 cm silikonlardan İstanbul yakınlarında yeni açılmış bir av bayisine maliyetine gönderdim... Bu hafta sonu haber geldi... 12 cm lik sırtı için uygun dediğim silikon ile 3'kglık levrek alınmış.. Kendim tutsam ancak bu kadar sevinirdim 🙂

Abdullah bey harika bir çalışma, ben sahtelerin ağırlıklarını merak ettim. Boy ve ağırlık larını paylaşabilir misiniz.
12cm olanlar 24-26 gram... Yüzüşleri çok iyi hem kuyruk hem de gövde aksiyonu var ama at çek için kötü tarafı kuyrukları aşırı ince yapmışım bu yüzden çok güzel aksiyon alıyor ama atışlar da zaman zaman kuyruk alt iğneye yada üst iğneye takılıyor... O yüzden sırtı için çok uygun...
Küçük olanlar 9 cm 20 gram civarı... Kuyruk aksiyonu var gövde aksiyonu zayıf... Levrek için bir şey diyemem ama barakudaları affetmediği kesin 🙂

Back